Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim 1 kızım var 20 aylık ve yeni doğum yaptım 1 aylık oğlum var eşimle hep evin içinde kavgamız vardı ama idare ediyorduk. Eşim askeri personel ailemden uzak yasiyorum. doğum yapınca şuan 32 günlük bebeğim var ailemin yanına geldim 40 ım çıkınca kendi evime gecicektim doğumdan sonra eşim annemin yanında kalmak istemedi kendi evimizde çocuğa daha iyi bakabilcegimizi söyledi bana destek olacağını söyledi ısrarla eve gidelim dedi bende aramızda sorun olmasın diye kabul ettim birlikte eve gittik izni bitince annem gelicekti eşimle evde saçma bi olaydan dolayı kavga ettik beni ve çocukları istemediğini söyledi tekrar beni anneme bırakacağını söyledi bunun üzerini ben onu evden kovdum birgün eve gelmeyip kizkardesinde kaldı sabahına annem bana gelicekti 40 ım cikana kadar bende kalicakti annem geldikten sonra eşimle tekrar kavga etti beni istemediğini sevmediğini iki çocukta gözü olmadığını söyledi cinnet geçirip ya beni ya kendini öldüreceğini söyledi bunun üzerine çok düşündüm daha 20 günlük bebeğimivr kızımi alıp annemle beraber sabah tekrar soğukta iki otobüs değiştirerek annemin evine geldik ne yapacağımı sasirdim arkadaşlar