Merhaba 22 aylık bir oğlum var 29 haftalık hamileyim inanılmaz şekilde yoruluyor ve artık dayanamıyorum. Şu saat olmuş (04:03) ve ben oğlumu ayağımda hala sallıyorum. 1 ay öncesine kadar uyku düzenimiz vardı akşam 10 gibi yatar sabah 8 en gec 9 gibi uyanirdi ama artik Ne gecem var ne gündüzüm bir rahatsızlığı yok şuan çok şükür ama gündüz dibimden ayrılmaz gece ayağımdan kalkmaz ne yapacağımı şaşırdım. Eşim vardiyalı çalışıyor çok fazla babayı görmüyor gördüğü zamanda azda olsa ilgilenir dışarı avmye götürürüm, hava güzel olduğu zamanlar parka götürürüm, sitede aşağı indiririm babaannesine haftada 1 mutlaka gideriz yani olabildiğince bu halimle bile elimden ne geliyorsa yapıyorum. Son 3 aydır inanılmaz düşkün ve beni görmediği tek saniyede ağlamaya başlıyor hamileliğim sıkıntılı surekli kusma ve mide bulantısı ile mücadele ediyorum ara ara gelen nefes alamama kalp çarpıntısı da yaşıyorum doktora göründüm herhangi bir problem olmadığını söylüyorlar ama şikayetlerim gitgide artıyor neredeyse 7 aylık oldu gebeliğim oğlum sürekli kucak istiyor otursam karnımın üstünde zıplıyor mutfağa gitsem bacağıma yapışıyor koltukta 1 dakika uzansam üstüme çıkıyor yatakta bile rahat yatamıyorum nasıl yapabilirim gerçekten yazarken ağlıyorum şuan dayanamıyorum yardım edecek kimsem yok ailem 8 saatlik mesafede kayinvalideme yardıma gel desem gelmez kii gelmiyorda ne yapıcam böyle ilk oğlum erken doğdu bu sıkıntı ve stresle buda öyle olacak diye korkuyorum artık lütfen bilgisi olan öneri sunabilir mi