0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (2,304 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar ben kızımı çocuk psikiyatri doktoruna götürdüm konuşma için bir kaç harf sıkıntısı var doktor kötü değil konuşması ama daha iyi olabilir dedi iki tane test istedi henüz randevu günü gelmedi teste göre konuşuruz dedi dil terapisine göndermek iyi olur dedi bmde rapor konusunu sordum dürüst olamam gerekirse bu rapor silinmez dedi bu dil terapist ucretleride çok fazla napicagimi bilmiyorum ayrıca ben olsam bir yaza kadar beklerdim dedi çünkü kötü değil dedi okula gidiyor anaokulu oda fark yaratır dedi şimdi stresli bı şekilde bu test günü bekliyorum:/

6 Cevaplar

0 oy
(3,520 puan) tarafından
Yeni mi başladı anaokuluna 

Evde TV tablet izliyor mu 

Her gün düzenli kitap okuyor musun 
(2,304 puan) tarafından
Okula Eylül'de başladı TV kestim günde bir saat ya da yarım saat izliyor kitap küçük kızımdan fırsat buldukça okuyorum
(3,520 puan) tarafından
Daha yeni başladı inşaAllah düzelir
(2,304 puan) tarafından
İnşallah canm ya
-Reklam-
0 oy
(10,130 puan) tarafından
Doktor mu rapor silinmez dedi bende aldım 1 senelik raporu doktorumuz silinecek dedi gececi dedi hata gelecek 1 Kasım'da raporun süresi doluyor otomatikmen siliniyor 
(10,130 puan) tarafından
Yok yaa şimdi kurumdayim silenecej dedi şimdi bile sordum
(2,304 puan) tarafından
Öyle mi canm doktor niye öyle dedi acaba ya
(10,130 puan) tarafından
Burda eğitmen diye bir nick'li arkadaş var ona sor oda özel eğitim öğretmenj sana söyler
(2,304 puan) tarafından
Ben daha önce konuştum silinir demişti ama doktor silinmez dedi
(10,130 puan) tarafından
Sen bilirsin canım ben aldım 1 senelik gelecek 1 Kasım'da raporun süresi doluyo siliniyo birde eğer otizm yada zeka geriliği vs olsaydı evet haklıydın silinmezdi ama bu dil ve konuşma bozukluğu
0 oy
(3,124 puan) tarafından
Konuşması iyimis madem niye dil terapistinw goturuyon ki konuşa konuşa acilicak
(2,304 puan) tarafından
Canm bazı harfleri kullanması gereken yerde kullanmıyor
(3,124 puan) tarafından
Çocuk bu bazı kelimwlei yutmasi normal değil mi
0 oy
(1,320 puan) tarafından
Benim kızım da da bazı sesler yoktu k,r gibi var da aslında yerinde kullanmıyor bazen . Önce çocuk psikiyatrisi ordan çocuk gelişimi test yapıyor psikiyatri ona göre değerlendiriyor. Testleri gayet güzeldi harf çalışması için terapisine yönlendirdi. K harfi çalıştı diğer harfler için yaşı erken zamanla oturur dedi. Rapor vs yazılmadı sanırım özel eğitime gidilmesi gereken durumlar da rapor oluyor . Özel de ki terapist kadar etkili gelmedi bana açıkçası. Oyun , oyuncak vs yok kitabı da kendimiz alıp gittik . Yani zamanla da otururdu diye düşünüyorum gitmesekte olurdu. İlerde bir sorun oluşturmaz umarım.
(2,304 puan) tarafından
Benim kızım da öyle işte
0 oy
(6,854 puan) tarafından
Bazı harfleri çıkaramaması normal değilmi daha küçük zamanla çıkarır bence. Benim oğlumda 4 yaşında eksik kelimesi yok ama eksik harfleri var düzelir diye düşünüyırum ve kreşin çok faydası oldu. 
(2,304 puan) tarafından
Canm benim kızımın var aslında harfleri ama kullanması gereken yerde kullanmıyor
0 oy
tarafından
Ben kaç yere sordum otizm silinmez ama dil konusma siliniyor
(2,304 puan) tarafından
Doktor silinmez dedi ama
tarafından
Silinmese bile bışey engelliycegini sanmıyorum suç değil sonuçta eğitim amaçlı raporlu olanlara memur olma önceligi veriyolar
(2,304 puan) tarafından
İlkokula başlayınca sorun oluyormuş

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 301 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 361 göst.
29 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hryhry1 (1,795 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
17 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde S. A. M05 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 217 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu

411,074 soru

12,373,512 cevap

42,621 kullanıcı

Kategoriler

...