0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (0 puan) tarafından
Anneler merhaba pazartesi ikiz bebek doğum yaptım bir kızım kilo düşüklüğü ile küveze alındı 1750 gr şuan 2 kg üstü olması gerekiyormuş kaç güne toplar kiloyu acaba başına gelen varmı

2 Cevaplar

0 oy
(1,628 puan) tarafından
Kilodan degldir de baska bsey varmi peki benimki cunku 1900 le cikti kuvezden antibiyotik kullanimi dha erken bitns olsaydi 1800 le alcaktm cocgmu 
(0 puan) tarafından
Başka hiç Bi sıkıntısı yok şükür küveze gitmeden önce 1890 doğdu herhangi Bi ilaç tedavisi yok
(1,628 puan) tarafından
Ee dogum kilosu da iyiymis aslinda hangi hastane merak ettm benim ki de 2 kilodan 1800 e dustu 100 gram aldirdim bi gunde mama ve emzirmeyle

Ben sey yaptim emzirmek icin odaya veriyolar ya mesela emziriyordm ayriten takviyesini istiyodum her emzirmeden snra da onu veriyodum sendw oyle yap hizli kilo aliyo oyle yapinca doydu diyip birakma gazi ni da iyi cikart ciktigindan emin ol kusmasin ki kilo kaybi olmasn bide herseferinde kalan mamayi dök iceri verme sut sanarlar bir sonraki gitmende ayni mamayi verirler cocugu zehrler onu belirtyim
(0 puan) tarafından
Etlik şehir hastanesi canım maalesef bebeği yanımıza vermiyorlar günde 2 kere görme emzirme var sadece
(1,628 puan) tarafından
Sutun yagliysa mamaya gerek yok kilo almasj icin de yagsiz sa mama takviyesi yap aldigin zaman yanina emzirirdkten snra
-Reklam-
0 oy
(13,092 puan) tarafından
Benim bebeğim 1900 gram doğdu. Biraz enfeksiyon, solunum sıkıntısı vardı, emme refleksi yoktu. 14 gün küvezde kaldı, 2  kilonun üstüne çıkıp geri zayıfladı. Emiyordu artık ve bütün tedavileri bitmişti. Doktor taburcu etmedi. Bir çocuk doktoruna danışarak ben çıkarttım küvezden imza vererek. 1850 gram olarak küvezden aldım, 3 günde 2 kilonun üstündeydi. 

Hemen çocuk doktoruna götürdüm. Kontrolleri yapıldı. 

Ha sana sen de çocuğunu git al demem, doktor ne tedavi uyguluyor iyice öğren. Güzel emiyor mu bak. 
(0 puan) tarafından
Doğum kilosu 1890dı doğumdan sonra emzirdim emiyor yani ama hastane 2 kg altını küveze alıyoruz dedi 3 gün içinde 1750 gr düştü gidip görebiliyorum kucağıma alabiliyorum
(13,092 puan) tarafından
Doğumdan sonra kilo kaybı normal, onlar da ödem atıyor.
Valla canım, benim canıma tak etti ona kavuşma hayaliyle gittim hastane doktor yok 100 gram vermiş dedi, yıkıldım. Ama şunu gördüm şimdi emzirme saatleri var bizi o zaman çağırıyorlardı. Gittiğimde ise e çok ağladı biz besledik. E beslenen çocuk emer mi hayır. Sonra benden alıyorlardı bu emdi diye tekrar süt vermiyorlardı. E bunu da gördüm. Eşim de hemen tanıdık doktora danıştı. Sorumluluk bende deyip çıkarttım çocuğu. 2 haftada küvezde alamadığı kiloyu 3 günde aldı. Ki benimki 2 kiloya çok yakındı. Çocuk sadece sütle büyümüyor. Onun sevgiye de ihtiyacı var, anne kokusuna ihtiyacı var. Sen gözlemle, duruma bak, tedavisi var mı yok mu iyice öğren.

Şimdi sütün nasıl bilmiyorum ama kim de gördüysem ikizlerde mama kullanılıyor. Çocuğun tek sorunu kiloysa bence çok bekletme. O

Şimdi hastaneye direkt suç atmak istemem ama özellerde devletten para almak için yatıran da çok. Tmm biz para vermiyoruz ama yoğun bakım parasını devlet veriyor
(0 puan) tarafından
Özel değil canım etlik şehir hastanesi özellikle sordum herhangi Bi ilaç kullanmıyorlar sadece kilo problemi var dedi öncelik anne sütü veriyoruz dedi yeterli gelmezse mama veriliyor küvezdeki bebeğin ikizi 2070 doğdu onu almadılar ama oda 2. Gün 1970e düştüğü için anne uyum bölümüne geldik orda saatler düzenlendi takip ediliyor beraberiz hemşirenin dediği saatlerde besliyorum üstüne alırsa mama veriyoruz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 160 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nesliss193. (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
0 oy
4 cevap 219 göst.
11 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merve34aslan (143 puan) tarafından soruldu

409,949 soru

12,325,786 cevap

39,092 kullanıcı

Kategoriler

...