Kpss çalışıyorum gün içinde 4 saat çalışıyorum verimli şekilde bununda ilk 2saatini sabah çalışıyorum kızımda yanımda oluyor eşim nöbette olursa . Hadi sende ders çalışcaksn ders vakti diyorum o boyama yapıyor ben dersime bakıyorum sonra evi topla akşama yemek yap. Arkadaşlarım kahveye cagirirsa onlara gidiyorum yoksa kızımın uyku saatinde bende yatıp uyuyorum ki dinç olmam lazım herşeye yetebilmem için . Uyanınca zaten onun yemesi oynaması falan akşamı ediyoruz akşam yemek çay faslından sonra eşim kızı alıyor ben minimum iki saat bazen fazla da olabiliyor çalışıyorum videolarla ilerliyorum. Konu anlatim setleri ve soru bankaları aldım . 4 aydır düzenli çalışıyorum ve coğrafya vatandaşlık konu anlatım kısmı bitirdim artık sürekli soru çözüyorum. Tarihte de kurtuluş savaşı konusuna geldim ondada çoğu bitti azı kaldı diyebilirim. Hergun muhakkak hiç çözemezsem 20 Türkçe çözüyorum. Hedefim yeni yıla genel kültür kısmını tamamen bitirmek. Ve sonrasında Türkçe matematik ağırlıklı çalışmak olucak inşallah