0 oy
456 göst.
Aile kategorisinde (3,523 puan) tarafından
Bugün usta taktı 40 yakıodum 60 yapmş çocuk odası antre banyoyu yakıyorum antrenin petek ayarı 3 tu 5 yapmş bende tekrar ayarları düzelttim cihaza zarar verir mi? Hiç bilgm yok şuan oda ısısı 25 ile 27 arası

15 Cevaplar

0 oy
(945 puan) tarafından
Bence 25 derece yap onu. Gayet iyi bir sicaklik
(3,523 puan) tarafından
25 ısıtır mı canım 40 bile az diolar termostatı neye göre anlicam canım düşükse soğuk mu oluo usta onu sen ayarlicaksın dedi eşimde yok görevde çok fatura gelsin istemyrm
(945 puan) tarafından
Yani onu 25 derece yapınca o oda ısısını 25 derece de tutacak. Ona göre yanıp sönecek. Hatta ben 24.5 yaptım. Evimizin ısısı 24.5 oluyor.
(3,523 puan) tarafından
Aslında benim ev küçük ama giriş tişörtle geziom çocuklar için korkuyorum üşürler die
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nr kadara taktılar canım sorması ayıptır 25 iyi derece 
(3,523 puan) tarafından
Kombi aldığımz yer ücretsiz vermiş Allah razı olsun komşu bizim içinde almş eşim görevde ustada 600 almş
tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Çok fazla evin ısısı 22-24 arası iyidir evin ısısı . Dahada düşürebilirsin
(3,523 puan) tarafından
E neden 60 a çıkardı kızı kreşe götrdüm geldim yükseltmiş bende anlamıom Allahtan burası var saolasın canım❤️❤️❤️
0 oy
(104 puan) tarafından
Bizde yeni taktırdık kombi 60 derecede kalsın eklemeyin dediler sadece termostat ayarı yapın dediler oda sana kalmış benimki 24 23 sabit duruyo
(12,261 puan) tarafından
Kiz demekki 40 derece odayi 25 dereceye getirmiyo. Benim kombim 40da asla 25 derece yqpmaz mesela
(3,523 puan) tarafından
Şimdi baktm petekler yanmıo termostatı 35 mi yapsam
(12,261 puan) tarafından
Kiz kombiyi yukseltsene. 40 cok dusuk zaten
(3,523 puan) tarafından
O zaman fatura çok gelmez mi canım of kafam karıştı:(
(3,523 puan) tarafından
35 denedim ısıttı peteği
0 oy
tarafından
Bilgim yok post üste çıksın 
(3,523 puan) tarafından
Çok saol canım❣️❣️❣️
0 oy
(742 puan) tarafından
Bende istiyorum taktırmak kombi bakımı yapan yere sordum sürekli kombiyi aç kapa yaptığı için fatura daha çok gelir dedi. Kafam karıştı 
(3,523 puan) tarafından
Aç kapa yapıosun canım dokunmuosun ayarını yapıosun o kdar
tarafından
%30 kâr yapıyor nasıl aç kapa yapıyor nasıl bir kombici o :D konbin akşama kadar 5 kere açılıyorsa termostatla günde en fazla 2 kez açılıyor
0 oy
(1,717 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Sen kombiyi 40 yap sonra gel termostadı 24 yap artık karışma ondaki sistem en 23 dereceye düştüğü gibi termostat devreye girip evi ısıtıp geri kapanacak 

Bak resim ekledim üsteki benim ayarladıgım olması gereken evimin sıcaklıgı aşagısıda içeriğin sıcaklıgı şuan çalışıyor aşagısı 24,5 alucak ve kapanıcak kombi 

Ve kombimide 45 de ayarladım faturam 440 TL geldi 
(3,523 puan) tarafından
Kuzum dediğin gibiydi petekler ısınmadıı:(
(1,717 puan) tarafından
45 yapsana kombiyi ve nede oturuyorsun belki ev içi sıcaktır sogumadı gerekiyor birde evinde ısı yalıtımı var mı oda çok etkiliyor
(3,523 puan) tarafından
Naptım canım bilion mu termostatı 35 yükseltim yandı bişi olur mu bu şeklde
(1,717 puan) tarafından
35 çok fazla yüksek içerde aşırı ısınırsın ve çok fazla enerji yer 24 yap sabit kalsın senin için çok ekonomik olucaktır
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Kombi bizde 50 de sabit. Termostati 22 yaptım. Arada değiştireceğim zaman kombiyi ellemiyorim termostantan hallediyorum
(1,717 puan) tarafından
Yok yok hiç birşey bile olmaz tam aksine ful çalışmasından sa gereken zamnda çalışması daha mantıklı olucak
(1,717 puan) tarafından
25 te kalsın ve daha dokunma bak hiç üşüdüğünü bile hissetmiceksin yada çok ısınmicaksın hep kararında
(3,523 puan) tarafından
Tamm kuzum çok çok tşk ederim cevapların için❤️❤️❤️
(1,717 puan) tarafından
Rica ederim güle güle kullanın inşallah
(3,523 puan) tarafından
Çok tşk ederim❣️❣️❣️
0 oy
(1,598 puan) tarafından
Canım sen termostati 22  falan yap öyle ev ideal sıcaklığa geliyor soğudugu zamanda kendi kombiyi çalıştırıyor senin ayarladığın sıcaklığa göre bende bu sene kullanmaya başladım iyi bence 
(3,523 puan) tarafından
Kuzum kombiyi 40 a aldım termostatı da 22 ye ayarlamış usta petekler ısınmadı bende termostatı 35 yaptım yandı ama cihazda yeşil kırmızı ışık yanıo yanlş bişi mi yaptm acaba
(1,598 puan) tarafından
Ayy canım kombinin adını yazıp internette soruştur bir istersen bende yeni kullanıyorum söylediğim gibi yapınca gayet iyi ısınıyor
(3,523 puan) tarafından
Tmm canım çok tşk ederim bi bakym❣️
(1,598 puan) tarafından
İnşallah önemli bir şey yoktur canım ♥️
(3,523 puan) tarafından
İnş kuzum
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Bize kombi için gelen her usta kombi 60'ta termostat 20,21,22 gibi kalsın dediler hani siz yükseltin veya düşürün ama bu ayarlar tam ideal demişlerdi.
(3,523 puan) tarafından
Ben girişte otruom kuzum 3 yıllık bina ısı yalıtımı var odalar ufacık termostat yokken kombi 40 taydı çocuk odası antre banyo açık çocuk odasında yatıp kalkıoduk kapıyıda örtüodum gelen gidenimde yok hamam gibiydi oda tişörtle geziodum şimdi taktık termostatı kombi 47 de termostat 22 de göstergeyi çocuk odasına getriom petekler buz gibi oluo çünkü oda sıcaklığı 25 oluo göstergeyi yakmadığım  odaya götrüom oda sıcaklığı 21 oluyor ve çok güzel ısıtıyor :)))
(2,147 puan) tarafından
Kombi istenilen oda sıcaklığina gelince atıyor canım. Ama termostat olmadı mı soğumaya fırsat kalmadan sürekli ateşliyor o yüzden. :)
(3,523 puan) tarafından
Çok saolasın canım baklm yarın gelir fatura bir ayda böyle kullanalım fark çıkar o zaman:)))
(2,147 puan) tarafından
Rabbim hepimize düşük faturalar nasip etsin canım ne diyeyim :)
(3,523 puan) tarafından
Amin amin çok amin:)))
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Ay walahi allah cevap verenlerden razı olsun okudum hepsini bnde Bi türlü cozememistjm usta aynı seninki gibi 60 da yaktı kombiyi elleme dedi gtti 60 banada çok gelmişti indirdim bu sefer kombi bozulacak dye korkuyordum termostatı sa ben 27 28 de açmıştım şimdi 24 de gtrdim kombi de 35 te dış cephe var alt üsttw yakıyor ev gayet guzel oldu :) 
(3,523 puan) tarafından
Nasıl yandı canım benim 40 ta termostat 25 te bile yanmadı petekler buz gibiydi 28 aldım daha iyi şimdi
(1,021 puan) tarafından
Kombi markası arcelik benim sizinde öyle mi belki onun farkı vardır bilemiyorum fakat petekler de isi var onu soyleyeyim
(3,523 puan) tarafından
Petekleri temzlettik canım kombi wiesman bizimki
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Cihaza zarar vermez git kombiden ayarla termostatda da dereceyi ayarla en büyük odayı baz al tamamdır 
(3,523 puan) tarafından
İşte kuzum eşim evde yok hepsini yakmıom çocuk odası antre ve banyo küçük petekler 470 geldi sen ede çok gelmemiş mi çanakkaledeyim şehir fark edio mu bilmiorm
(7,459 puan) tarafından
Eder tabi canım şehir eşin evde olmasa da açık olsun petek zaten termostat gerektiği kadar yakar bak sana fotoğraf atayım
0 oy
(7,459 puan) tarafından

image

bak bu bizim termostat 21,5 ayarlamışım evin ısısı 21,9 ve yanmıyor petekler mesela şu an
(7,459 puan) tarafından
Evet evet gelsin halleder :)
(3,523 puan) tarafından
Saolasın kuzum inş bidaki faturaların daha az gelir:))
(7,459 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım hepimizin inşallah ❤️ :)
(3,523 puan) tarafından
İnş❣️❣️❣️
(7,459 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Aşırı yükselmiş bizim petekler 40 ta su 50 de termostattan ise şuan 24 soğuk olunca 25 26 ya kadar yükseltiyorum

Biz balıkesirdeyiz havalar aşırı soğuk değil 
(3,523 puan) tarafından
Yok yüksekte değil ki termostat 22 de kombi 40 ta sizin ne kdar geldi fatura
(7,459 puan) tarafından
Bizim en yüksekte birde kombi düşün yani ona rağmen kuzum
(3,523 puan) tarafından
Maşallah diyelim :)))
tarafından
458 gelmişti bizimki
(3,523 puan) tarafından
İyi gelmiş cnm ben yanlş yapıom bi yerlerde:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 331 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 242 göst.