0 oy
354 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hanımlar bugün de post açmıştım. Doğalgaz faturası için. Geçen ay 900 küsur ödedim.   Bu ay 572 lira geldi bu ay yakmadigim halde şimdi ben yarın ev sahibi ni ariycam faturayı ona odetecem neden derseniz ben bu eve geldiğimde. Halamın oğlu nu getirteyim ayarlasin dedim bulaşık Makinesi yeri yoktu.  Oda kabul etmedi kendi adam getirdi 2 hafta da onun keyfini bekledim şimdi. O düşünsün.  Ödemesin bende kira vermiycem.   5 ayda 50 lira zam yaptı bide hoca olacak kendisi.  

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kıyamet hacı ile hoca gorunumlulerden olacak diye boşuna demiyorlar canım 
tarafından
Bunu yazacaktım ama linç yerim diye yazmadım
tarafından
Doğru lafa ne denir ki canım o kadar çok ki sahte hacı hoca insan kime neye inanacağını bilemiyor gerçek hoca olan dolandirirmi insanları senede bir kez yapacağı zammı 5 ayda yapar mı? Bizde denk geldim öyle hoca görünümlü ye ablamı evde tek sanıp ille kiramı ver vermezsen diye üstüne yürüyüp kapı zorluyor birde içeriden biz cikiverince annemle ben arkasına bakmadan kaçtı biz olmasak ne yapacak kimbilir s.refsiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu zamanda hacıya hocaya güvenme canım hatta onlardan kork
tarafından
Aynen cnm
0 oy
tarafından
Asıl hacıdan hocadan kork demişler canım 
0 oy
tarafından
Usta çağırdım bi dünya para tuttude kiradan düş boşver
0 oy
(781 puan) tarafından
Abdestli namazlı hoca emlakçı bizim 250 tl paramizi yedi aradan 12 yıl geçti ne çıkarsa hacıdan hocadan derlerya tam da doğru laf sanki binanın bi kaç faturasını sana yazmışlar bize önceki ay 260 geldi bu ayda 336 geldi buda normal yani seninki abartı olmuş 
0 oy
tarafından
Allah korkusu başka bir şey malesef herkeste olmuyo
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ne gelirse basa hacı hocadan gelir derler bzıım burda ☺️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,080 göst.
7 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cancazmihram (3,571 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 536 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 463 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 247 göst.
21 Nisan 2026 Diğer kategorisinde Prenses01 (159 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,103 soru

24,614,840 cevap