Arkadaşlar merhaba şimdiden söylüyorum kınayanlar olacaktır ama içimi dökmek istiyorum.
15 gün önce doğum yaptım ben ama kimse yardıma gelmedi. İki gün annem kaldı ama kavga ettik ve memlekete geri döndü. Kavga nedenimiz de çocuğun ağlaması. Emzirmekte zorlanıyordum çocuk memeyi tutamıyordu. Sinirlenip ağlıyordu. Annem psikolojimi çok bozdu doğumumun ilk iki günü beni sürekli eleştirdi, kendiyle kıyasladı. Küfür etti bana, eşime hakaret etti sonra gitti işte. Halam anneni çağırma dedi çünkü biliyor psikolojisinin bozuk olduğunu ama kendisi bir kere bile gelmedi evime ne çocuk görmeye ne bir eksiğin var mı diye. Diğer halam gelecekti o da gelmedi. Kardeşim ne arıyor ne soruyor sorsan çok heyecanlıydı teyze olacağı için. İnsan der abla bir ihtiyacın var mı falan. Kuzenlerimden de kimse gelmedi. Bı eşimin teyzesi geldi bir kaç saatliğine çocuğa baktı ben uyudum iki saat çocuğu yıkadı falan. O kadar. Ya tabiki kimse bana yardım etmek zorunda değil ama insan böyle günde yanında insan arıyor ki ben elimden geldiğince hepsi koşmuşumdur.
Kız kardeşimle artık konuşmayı düşünmüyorum en azından hatasını anlayana kadar. Sizce konuşmamakta haklı mıyım?