Kızlar her gün aynı şeyi yaşıyorum her gün ne hastalık dinliyolar ne yorgunluk cnm çıkıyor evde nöbetten nöbete kosturuyorum bide bana evine bak kendine bak diyolar yaşama hevesimi birakiyolsr tam hevese geliyorum perişan ediyorlar azonce dudaklarım ve dislerime tekme yedim büyük kızım uyku öncesi deliriyo deliriyo delirtiyo beni .. her gece 12bucuk 1bucuk ta mi yatılır 3gundur 1i geçiyor yattıkları hala uyumadilar yatağa almiyolar beni babası masal anlatıyor yok delirmiş gibler .Korkuttum seni aticam.yataktan diye agladi büyük kızım travma oluşturuyorum ama, bıktım o travma olmayacak ,gelisicek diye ben benden gidiyorum yarın sabah 9da nöbete gidcem akşam 9a kadar saat 1 olmuş hala uyuyamadim yazık değil mi bana ...
küçük kızımda ona uyuyo oda delirdi geçen de burnuma vurdu arabada da öyle delirmiş gibi değişik hareketler yapıp öne firliyolar bseyleri atiyolar bide ağır büyük kızım üstüme bı zıpladı babası geliyor diye, yani baskalarin yanında da sakin sessiz utangaclar ..hiperaktiflik mi var blmiyorum büyük kızımı özele.gitime gönderiyorum konuşması çoğalsın öğrensin yaşıtlarına göre çok şükür iyiyz ama bu konu hakkında da konussam mi yatarken çileden cikartiyolar bizi zor dayaniyoruz yalvariyoruz artık yatın nolur dedikçe aziyolar sizinkiler de böyle mi nolur bana akıl verin uyku kaçtı benm isyeridne de pestili çıkmış vaziyette çalışıyorum kimse iplemiyor . Böyle zor olmak zorunda mı hayat ya .Bi yandan hastayım hem adet hem boğaz öksürük sesim kısık dün ise gitme diye peşimde geziyolsr gitmiyorum baba gelecek sabah nöbetten çıkınca diyorum ayağa kalktigimi görüyor büyük kızım anne nereye diyor yemin ederm çileden cikcam. Ayrıca kahve yapayım kendime ondan sora erken yatırriım çocukları dedim .tutturdular bizde yapcaz, tmm yapın dedim birine kahve attırdım birine su küçük başladı ben atacaktım ablam atmasin bende acelece şekeri bosaltayim derken hepsini bosaltakaldim neyse sinir olup tekrar kahve yapmaya başladım kucuk kızım ben basmadim düğmeye diyo hiç bidaha yapamam kes ceneni dedim.Bu evde kahve içme özgürlüğüm bile yok sirnasiklar resmen seyimden ayrilmiyolsr bı anne evde özgür olamaz mı ya peceteleri yerlere atiyolar dolabi desiyolar yatak kataloğu vardı onu yirttilar,neyse kahve yaptım tepsiye koydum içeri goturcem iki dk içeri gittim kızım tepsiyi tezgahtan çekti anne bu tepsiye mi koycaz diye kızım dur dur çekme demeye fırsat kalmadan kahve fincanla haliya döküldü mu ben sinirden yere attım kendimi ..eşim de çocuk korkuyo ağlama dedi silmeye çalıştı bana diyo ki ben geçiririm lekeleri vermeyelim yikamaciya kes ceneni sacmalama die ona da kızdım sonuç bu yani ne derseniz deyin bana bolca aciyin .. ne süslenmek canm çekiyor ne eve bişey almak aslında çok pozitif insanım ama herşey üst üste geliyor çok zorluyolar çok seviyorum hayat enerjim geliyor ama işte