0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumla kendime domates çorbası yaptım isteyen yapabilir hem pratik hem lezzetli 

5 Cevaplar

0 oy
(2,103 puan) tarafından
Bende çok seviyorum kızımda eşimde favori corbamiz 
tarafından
Çokta saglikli.ama masalalh canım yemek düşünüyoruz öyle ya fikir olr dedim belki
(2,103 puan) tarafından
Aynen bende yeni yaptım ama hergun olsa içerim ya simsi bile canım çekti valla :)
tarafından
Sende yap.kiz sosluk domates varsa
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim oğlumda ben de çok severiz domatesi çorbasını da severiz valla aklıma düşürdün akşam yaptırayım :) 

tarafından
Yap kız afiyet olsun kime yaptircan bacim
tarafından
Şuan annemlerde kaldığım için anneme ve y ça teyzeme yaptırırım :D bana koyamazlar canım çekiyor deyince dnndnd
tarafından
Oh sana ne var kız ben hamile hamile tezgah la savaş vererek yapıyorum
tarafından
Hamileyken zor oluyor gerçekten bişeyler yapmak o zaman da eşime yardım ettiriyordum aşağıya baskı yapıyordu ayakta çünkü anlıyorum seni
0 oy
(11,764 puan) tarafından
En sevmediğim çorba desem 
tarafından
Ya canın sağolsun canım
0 oy
(556 puan) tarafından
Ben hiç yapmadım tarif verir misiniz yarına yapayım :)
tarafından
Vereyim canım iki yemek kaşığı unu yağda kavur kokusu çıkınca içine biraz salça ekle domates sosun varsa dök hızlı karıştır topak olmasın yoksa domates sosun 3.4 domates kabuklarını soyup robbottan geçir suyunu ekle birniki su bardağı koyuluguna göre tuz toz biber ekle ben maydoniz ekliyoum pişince kaşar peyniri rendeliyoruz biz yerken

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
20 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 284 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 346 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 283 göst.
1 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Gul karaaa (846 puan) tarafından soruldu

414,190 soru

12,465,239 cevap

46,876 kullanıcı

Kategoriler

...