0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar tadı çok güzel 

Bir su bardağı yağlı süt 

Bir adet muz 

6 tane cicibebe atıyorum ben kıvamı güzel oluyor 

Bir yemek kaşığı fıstık ezmesi ve yanına da cokokrem atıyorum azcik 2 ayda 6 kilo aldım ben soğuk için dolaba koyun yazın cok güzel oluyor mis mis 60 kilo oldum boyum 164

7 Cevaplar

0 oy
(565 puan) tarafından
Kız kardeşimle kilo alamıyor gerçekten aldırıyormu
tarafından
Ben 4 yıldır çok uğraştım bunu buldum aldırdı valla 60 i gördüm orantılı alıyorum bide yemek yiyerek ben kilo alamam mesela desteklemem lazım denesin mutlaka
(565 puan) tarafından
Söyleyeyim denesin bakalm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Süt bana yasak bende duydum bunu ama deneyemedm
tarafından
O zmn olmaz
0 oy
tarafından
Bmde bugün kahvaltı sonrası içtim 
tarafından
Tadı beğendiniz mi
tarafından
Yani ben çok seviyorum tadını muz yoksa çilek filan koyuyorum fıstık ezmeli filan güzel oluyor birde serin serin içince :)
tarafından
Evet bazen 3 defa içiyorum ben tam bir yaz içeceği ama kilo aldırıyor bu gerçek
tarafından
Umarım aldırır banada
0 oy
(8,522 puan) tarafından

157-51 kiloyum 55 kadar olmak istiyorum bir ara denerim:D

0 oy
(6,156 puan) tarafından
Bende hamileyim hiç kilo almadım peki sabah akşam mi içiyorsun muz kabız yapmiyormu öyle gyneferon ilaç iciyorim beni çok kabız yapyor daha fazla kabız olmami
tarafından
Benimde kabızlık sorunum vardı muz bende kabız yapmıyor ben iki öğün iciyorum gece yatmadan ve öğlen arası soğuk içiyorum sıcak havada zaten kahve gibi güzel oluyor
(6,156 puan) tarafından
Cnm sürekli muz almam lazım ozman çocukta sürekli istyor kabız oluyor mesela bebe bisküvisi ve süt olsa olurmu günde iki bardak
tarafından
Muz çok pahalı biraz ama günde bri defa yatmadan iç o zmn bir kilo alsan bir hafta gider etkisi olması için bu tarifi birebir yapman lazım
(6,156 puan) tarafından
Çok saol cnm
0 oy
(674 puan) tarafından
Bekarken içerdim özellikle akşam yatmadan önce ama hiç faydası olmuyordu bana.simdi evlendik göbek gitmedi için uğraşıyoruz :))))) 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Bu ara çok kilo verdim ben de deneyeyim, tadı da güzele benziyor gerçekten :) teşekkürler 
(1,096 puan) tarafından
Umudayolculukk ay benim de direkt yüzümden gidiyor gözlerimin altı çöküyor hemen :( ama göbek olduğu gibi kalıyor
(1,096 puan) tarafından
Asyahatunn kız 70 çok sana umudayolculukk haklı iki üç kilo en fazla, senin kilon iyi :)
(1,096 puan) tarafından
Umudayolculukk hani ayakların omuz hizasında sabit, üst gövdeni sağa sola döndürdüğün var ya, bel için çok iyi sadece onu yapsan bile sana yeter
(565 puan) tarafından
Evet canım bazen oturduğum yerden de yapıyorumda üzerimde bir halsizlik var sıcaklardan mı nedense iyi değil bir hafta yaptım ondan sonra yapamadım;))
(565 puan) tarafından
Aynen canım vallahi yanlarla göbek gitmiyor benim bileklerim de çok ince

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
20 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 272 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 354 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 285 göst.
1 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Gul karaaa (846 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,465 soru

23,665,867 cevap

309,258 kullanıcı

...