0 oy
170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,551 puan) tarafından
22 aylık kızım var evimize çıkalı 6 ay oluyor 

Son 2 haftadır uykuları çok bozuldu gece yarısı uyaniyordu her gece ve ağlayarak diğer odaya gitmek istiyordu orda da onu sallarken tavanda bi sağa bi sol bakıp kalkmaya çalışıyordu ayağımdan .

Geçen gece bana tabloyu gosterdi, bak mik mik dedi yani fare demek istiyor, yok annecim nerde diyorum orda diyor neyse aldırış etmedim.

Bugün sabah 6.30 gibi uyandi yine tavana bakti korktu,  kucağıma sokuldu elini yüzüne kapattı öyle kaldı, bide hayiir mik mik diye bağırdı (yani fare gelsin gibisinden ) sonra noldu annecim dedim su aygırı beni yiyecek dedi,  hayır rüya gördün falan dedim. Sonra kaldırdım onu korktuğunu anladım diğer odaya geldik yine bir yere odaklandı bak kahverengi ayi diyor. Dua falan açtım televizyonda kızıma besmele çektirdim ama korktum da kızımın da bugün hiç keyfi yok sizce rüya mı görüyor yoksa başka bir sey mi. 

4 Cevaplar

0 oy
(16,142 puan) tarafından
Bence gündüz çizgi film izliyorsa onları görüyor gece rüyasında. Bazen biz bile uyku ile uyanıklık arasında oluyoruz ve rüyayı gerçek sanıyoruz. 
(3,551 puan) tarafından
Fareyi göstermesi uyku halinde değildi normal oyunuyordu bazen de oynarken koridora bakıyor sonra koltuğun üstüne çıkıyor oynamak istemiyor
(525 puan) tarafından
Evet bende böyle düşündüm. Sen yine de 11 felak süresi 11 nas süresi 7 tane ayetel kürsü oku
(3,551 puan) tarafından
Tamam teşekkürler
(16,142 puan) tarafından
Canım gölgeyi yada ışığı bişeyler benzetebiliyorlar.  Benim kizimda sürekli kurt girmiş odaya diye ağliyordu. Sonra bir gün bakıp aaa bu perdenin gölgesiymiş dedi. Şimdi 4.5 yaşinda gece uyanırsa  ve korkarsa yine söylüyor şu gölge korkunç bişeye benziyor diye.  Önceden rafadan tahtayı çok izlerdi , uyanınca kamil gelmiş falan derdi. Onu izlemeyi bırakınca kamili de unuttu.
(3,551 puan) tarafından
Oda olabilir tavanda gölge vardı bende baktığımda zaten ama diğer odaya gelince ışıkları açtık her yerden bak halıda ayı var diyor bazen de normal oynarken koridora bakıp koşup koltuğa çıktığı oluyor inşallah sadece golgedir yoksa korkudan daha çok üzülüyorum kizimin psikolojisi bozulmasın diye
-Reklam-
0 oy
(4,216 puan) tarafından
İzlediği şeylerin etkisinde kalmış gibi canim çok fazla TV tel verme
(3,551 puan) tarafından
Ondan da olabilir ama bazen oynarken koridora bakıp sonra koşarak  koltuğa çıkıyor orda kalıyor oynamak istemiyor
(4,216 puan) tarafından
Canim cocukar melektir dediğin gibi şeyler onlara görünmez fazla üzerine düşme hayal gücü yüksek belliki sen yinede bol bol oku üzerine
(3,551 puan) tarafından
İnşallah öyledir ben zaten korkmaktan daha ziyade üzülüyorum psikolojisi etkilenmesin diye
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Çok mu tv telefon izliyor 
(3,551 puan) tarafından
Yani evet artık havalar soğuk olduğu için daha fazla izliyor yazları hep dışarı çıkartmaya özen gösteririm
(2,073 puan) tarafından
Büyük ihtimalle korkuyor ve gün içinde bunları hatırlıyor
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Benimde küçükken fare hayali arkadaşım vardı ayı falan görüyor doğal bir durum ayrıca bence herşeyi cine şeytana bağlamamak lazım uzarsa konu çocuk psikiyatrisine götürürsün aynı şeyi söyler. Kim bilir nerde ne gördü çizgifilmde parkra çocuklar konuşurken falan kafasında canlandırıyor çok doğal
(2,833 puan) tarafından
Yani benimki kızınca uykusunda konuşuyor bende döverim kovdum filan diyorum oku yinede bol bol istersen üzerine Cevşen tak
(3,551 puan) tarafından
Fare arkadaş bende de vardı olabilir diyelim uyku halinde gölgeleri de benzetmiş olabilir ama bazen de oyun oynarken koridora ve yatak odasına doğru bakıp koşarak koltuğa çıkıyor ve oynamak istemiyor inmiyor da
Belkide sadece hayaldir bakalım bugün tüm evi sirkeli suyla sildim tv den hep dua açtım inşallah psikolojisi etkilenmez

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 284 göst.
3 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 343 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
14 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde mrcn06 (74 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,666 soru

23,682,837 cevap

310,385 kullanıcı

...