0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Detay ogrenmek isteyenler onceki postlari okuyabilir. Ozet gecmek gerekirse esimin 3. Kez ayni evli kadinla mesajlasmalarini yakaladim ona iki kez sans verdim ikisindede tekrar yapti aynisini cocuklar icin suan gittik anlasmali dilekce verdik ugradmak istemiyorum hemen bitsin istiyorum ama beni vazgecirmek icin her yolu deniyor yalvarma ozur dileme birdaha asla yapmiycam intuhar etcem vs vs. Dunde ben ailemin oldugu sehre gidiyorum biticez cocuklari istersen gotururum istersen kalir ayda bir gelirim gormeye diyor. Ben babalarindan uzak kalsinlar istemiyorum buyuk kizim babasina cok duskun ayni sehirde olsunlar istiyorum hastalikta okulda cikip gelebilsin yanina diye onun aileside kesinlikle yanlarina alcaklarmis bana düşman olup kustuler zaten ayrilmak istiyorum diye cok yoruldum gercekten ne yapicam nasil olcak herkes pisman olucaksin ayrilma diyor ama boylede yasanmaz benim midem almiyor ac kalayim parasiz kalayim ama o adam bu evden gitsin istiyorum midem almiyor 

7 Cevaplar

+2 oy
(4,438 puan) tarafından
Çocuklarının yerine ailesini tercih etmiş zaten, sen daha niye uzak kalsınlar istemiyorum diyorsun ki? Bunu baba olacak kişi düşünmeliydi. Pek de babalık vasfı ve özlemi yokmuş demek ki. Güle güle derdim ben olsam.  
(269 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum. Keza babalık vasfını hakkıyla üstlenen biri metres peşinde koşmaz diye düşünüyorum
-Reklam-
+2 oy
(4,122 puan) tarafından
Cocuklarin ilerde gercegi ogrendiklerinde iyiki ayrilmissin diyecekler. Ben asla istemezdim annemin benim icin kendi benligini gururunu hiçe saymasini boyle biseyi kabul etmesini. 
(3,350 puan) tarafından
Katılıyorum.  Bizim durum farklı babam şiddet uygulardı anneme bizde buna şahit olurduk böyle bir ortamda büyüdük. 6 yaşındaydım babam öldüğünde şuan 29um ama anneme hep derim neden böyle bir adamdan ayrılmadın.
+2 oy
(269 puan) tarafından
B.konu çıkartmış daha ne özür dilemesi. Senin yerinde olsam elimdeki tüm delilleri kadının başta kocası olmak üzere tüm akrabalarına atarım
+1 oy
tarafından
Cahil pislik eşinin ailesi var sen en iyisini yaptın hayırlısı olsun canim
+1 oy
(10,972 puan) tarafından
hiçbir çocuk ayrı anne baba istemez ama bundan daha kötüsü evde anlaşamayan mutsuz anne baba. 

çocuk için evlilik sürdürülmez, hakkında hayırlısı olsun. Bundan sonra yüzün gülsün inşallah 
0 oy
(681 puan) tarafından
Canım kesin kararini verdiysen ayrıl kendine yazık 
0 oy
(2,284 puan) tarafından
İyi bir baba zaten çocuklarına olan saygı ve sevgisinden dolayı da ihanet etmez çocukların alışır zamanla ama sen bu adamı affetme artık bence kaç kez olmuş ihaneti kendine oyun etmiş alışkanlık haline getirmiş kendisine bile saygısı kalmamış bırak ne hali varsa onu görsün evlatlarını yalansız dolansız bir ortamda büyüt dahada bu adamın hizmetini görme 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 299 göst.
22 Şubat 2021 Aile kategorisinde Bebegimmm (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,280 göst.
6 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Nebaht (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,202 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 468 göst.
5 Haziran 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,619 soru

12,092,613 cevap

36,386 kullanıcı

...