0 oy
1,236 göst.
Diğer kategorisinde (1,024 puan) tarafından

Eşime sordum 

Diyorki insan kendini bir yere ait hissetmek için garip geldi
Kardeşime sordum diyo haramdan korunmak için
Ayy babamada sordum diyor çoğalmak için:):):) 

Sizce niye????

42 Cevaplar

0 oy
(2,027 puan) tarafından
Özellikle küçük yerlerdeki erkeklerin sırf serbest cinsellik ve ev işlerini yapacak biri olsun diye evlendiğini düşünüyorum.
(1,024 puan) tarafından
Küçük yer derken
(2,027 puan) tarafından
Köylerde falan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sorup yazarım:)
(1,024 puan) tarafından
Tm canım
0 oy
(83 puan) tarafından
Birçok yönden ele alınabilir örnek vermek gerekirse libidosu yüksek ama pek talep görmeyen erkekler düzenli cinsel hayata sahip olmak için evleniyor. Kendi temizlik yemek vs ihtiyacını gideremeyenler direkt annelerinden elden teslim. Ve tabi ki üremek için 
(1,024 puan) tarafından
Tabi var öyleleri
0 oy
(735 puan) tarafından
Erkekler de kadinlarda bana gore evlenme sebepler sevdikleri insanla kendi özgürleri olacagini düşündükleri bir hayat yasamak icin evleniyorlar.ailemizin yaninda farkli bir baski ve agirlik var ama kendi evine gelince bile oh be evime geldim annem babamin evide olsa rahat degilim diyosun.iste insani encok cezveden sey bu bence özgür olmak
0 oy
(1,888 puan) tarafından

Eşimde yuva kurmak için dedi :)

0 oy
(5,233 puan) tarafından
Birbirini sevmek yetmez mi ne saçma sebep bunlar seviyorsun ve hayatı paylaşmak hep bir arada olmak istiyorsun bence cevap bu 
(1,024 puan) tarafından
Bu aşk evliliği yapanlar için geçerli ya diğerleri
(5,233 puan) tarafından
Valla bu benim için geçerli sevmedigim insanı alamam ben midem bulanır zaten
0 oy
(1,293 puan) tarafından

Hahahahahahaha

Eşime sormuştum bi kere evde beni bekleyen güzel bı karım önüme sıcak gelen yemeğim huzurlu yuvam sağlıklı da bi yavrumuz oldu daha ne isterim demişti:)

0 oy
(3,081 puan) tarafından
Ütüm yapılsın yemeğim hazırlansın gece olunca da..... erkeklerin ki basit de ben kadinlar neden evleniyor onu anlamıyorum.  Ben neden evlendim mesela çevremde bu kadar mutsuz evlilik varken. 
(1,024 puan) tarafından
Aşko ekonomik özgürlüğün yoksa elinde mesleğin yoksa maalesef evlenmek zorundasın baba evide bir yere kadar ama benim bir mesleğim olsaydı kimseye ihtiyacım olmasaydi asla evlenmezdim
(3,081 puan) tarafından
Benim var canim ve etrafımda çoğu kişinin de var işte bu noktada kendimi de anlamıyorum. Sevdim aşık oldum biz asla o çiftlerden olmıcaz herkesin gıpta ettiği bir aile olucaz. Nah olduk. Ay sinirim bozuldu.
(1,024 puan) tarafından
Maalesef öyle bide işin içine çocukta girince mahkum kalıyorsun artık o eve o adama
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Sordum esime djdjjd aile kurmak  icin dedi vaaaay be dndndnjdjd ❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(29,199 puan) tarafından

Bende bizim.bayanlara soruyorum onlar niye evlenmiş :D:D

0 oy
(2,858 puan) tarafından
Yabi yalnızlık Allah a mahsustur insan eşli yaratılmıştır ama gününüzde erkekler genelde haramdan korunmak ve kendi öz bakımını yapamadıkları için temiz bir yaşam ve düzenli ev yemeği yemek için evleniyor bence.

Aşık olup ya da evlendigi insanla insanca bir hayat yaşamak hayat müşterektir diyip ortak yaşamak fikri çok azında var bence. 
0 oy
tarafından
Eşime sordum. Cevabı: " Sevdiği için evlenir. Sorumluluk almak için evlenir." dedi
(1,024 puan) tarafından
Oysaki sorumluluk çok güzel biseyde değil
tarafından
Valla bilemicem benm adam bu cevabı verdi :)
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Şahsen benim eşim ailesine bakacak biri olsun diye evlenmiş 
(1,024 puan) tarafından
Maalesef çoğu bu düşünce de aileme hizmet etsin
0 oy
tarafından
Yıllardır çözmüş değilim valla eşime sordum eşimde diyor ki tek bi insana ait kalmak için evimi yuvami kurup çoluk çocuğa karismak için diyor :))
0 oy
(990 puan) tarafından
Şuanda sordum sorunu eşime sevdiği için evleniyordur dedi :))) 
0 oy
(5,344 puan) tarafından
İlk verdiği cevap ücretli gideceğime elimin altinda bulunsun dedi dalga geçti tv yine kırdım elimde patladı o is çok masrafliymis diyor.d
0 oy
(60 puan) tarafından
Bence öyle olması gerektiği bilinçaltlarına yerleştiği için yani toplumda çevrede ailede gördüğü erkeklerin belirli bir yaşa gelince bir şekilde evlendiği yani bunu öğreniyorlar tabi birde harama bulaşmama yönü var.
0 oy
(672 puan) tarafından

Eşime sordum sevdiğim için evlendim diyor :angel:

0 oy
(8,085 puan) tarafından

Ben onları bilmem de. Ben haram sevdamdan korunmak için evlenmek istedim. Çünkü eşimi çok seviyordum ama maalesef zinanın da farkındaydık. Evlilik kesinlikle haramdan koruyan en güzel helal <3çok şükür Rabbime. Rabbim huzur versin yuvamıza

0 oy
(5,133 puan) tarafından

erkekler işlerini azatmak için de bence bu soruyu biz kadınlara sormak lazım :D bize noluyor da gittik başımızı yaktık

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 282 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Hifanurun annesi (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 358 göst.
7 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 425 göst.
6 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 462 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,843 cevap

39,050 kullanıcı