Kisaca anlatacam eşim eskiden kuzeniyle evleneceği ailelerden evlenmemiş sonra benle nişanlandı evlendi görücü usulü evlendik
Birbirimizi tanimiyorduk tam ilk zmnlar çok tartışmamız oldu bana şiddet uyguladı babama gittim geri geldim çocuk var çünkü bana da ilk zmn keşke senle değil onunla evlenseydim beni anlayan odur demişti çok ağladım sonra pişmanım dedi
Her zorluğu çektim ailesi bir gün beni sevmedi tersine arkamdan konuşup iftira attılar eşim hep ailesini tuttu ben haklı olmama rağmen
Dün akşam nişana gittik geldik eve çay koyduk içerken dedi Rozan ameliyat olacak Rozan kim diye sordum (biliyorum eski sevgilisinden bahsettiğini yalandan öyle dedim ) bana işte o kuzenim bende sen nerden biliyorsun teyzem söyledi özel doktor tutmuşlar 500 bine ameliyat olacak ama çok riskliymiş kalkmayabilirmiş dedi bende cidden yeter herkes söylüyor ama senin söylemen çok kötü hala unutmadin mi git o zmn ameliyat olmadan görüş vedalaş dedim oda gidip nedecem diye bana sormadı mi sinirden dedim git afet seni karım yapmafim senle evlenmedim dememle bana kızdı saçmalama suç bende sana söylüyorum dedi
Bende haklısın suç sende asıl ben bu kadr susmasayfim cesaret edip demezdin o kadr içinde tutamayıp gelip bana dedin benm eski sevgilim olsa annem hep söylese yetmeyip gelip sana ben desem ameliyat olacak ne derdin benm gibi şuan susarmiydin dememle sustu çay içti
O kadr zoruma gitti hala kızı unutamamiş tamam ama evlendi şuan kızı var bari unutmuyorsa niye bana yansıtıyor niye bana diyor aileden oldu için kızı sürekli ortamlarda görür annesi herşeyi anlatıyor o kadr canm acıyor ağlamaktan nefes alamıyorum...