Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum belki aranızda hatırlayan olur hamilelik ve doğum dan sonra çok sıkıntılar yaşadım sağlık konusunda şuan o zamanlara göre iyiyim
Oğlum 2020de doğdu sağlık sıkıntım sebebiyle çok kötü şeyler yaşadım cesaret edemedim tekrar çocuk konusuna ama istiyorum daha geçen sene isterdim ama ameliyat süreçlerim oldu rafa kaldırmıştım şuan istiyoruz 2.çocuğumuz Olsun oğlum tek kalmasın ve hayırlı sağlıklı bi kızım olsun istiyorum cuma günü kardiyoloji ve göğüs dr larıyla görüşücem ayrıca göbekten çok kilom var diyet sürecine giricem inşallah herşey yolunda giderde bende sağlıkla 2.çocuğumu kucağıma alırım..yani uzun lafın kısası burda bir sürü insan var tanimadigim görmediğim ama kimin duası kabul olur rabbim bilir sizlerden dua istiyorum sağlığıma kavuşayım tekrar çocuk sahibi olabileyim diye.
Neden buraya yazıyorsun diye düşünenler olursa yeni evliyken 1 1.5 yıl kadar çocuğum olmadı o psikolojiyi yasayan daha iyi anlar derdimi burdan paylaşmıştım ve çok iyi kalpli merhametli bir çok kişi dua etmişti ve kabul oldu o dua tamda vazgeçtiğim zaman hamile kalmıştım o gün bugündür o kişileri isim olarak bilmesem görmesem de hep duama katiyorum. Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah