Kızlar benim 2 bebeğim var biri 2 yaşında biri 3 aylık bende yazın klima getirdim çok sıcak olduğu için oğlum epilepsi hastası uyuyamiyordu sıcaktan bende 9 aylık hamileydim tansiyonum düşüyordu sıcaktan alyansimi ve kulağımda ki kupemi satıp klima aldım geçen akşam eltim geldi bende kendime elektrikli soba alacağım çok soğuk olunca açarım dedi neyse işte bu akşam eşimi aramış klima istiyorum diyor eşim normalde parasını babası ve annesine verir eltim kaynanamın öz yeğeni eşi vefat etmiş yaz olunca köye gidiyor Aralık'ta geliyor temmuzda yine gidiyor bu sene köyde babasının tarlasında çalışıp boynunu altınlarla doldurdu kendine alsın beni ilgilendirmez ama eşim benden kesip klima alamaz yok öyle bir bir dünya eşim bana aylık en fazla 3 bin vermiştir geçen ay 2100 verdi bana bilenler bilir eltimi de kaynanamı da benden çocuklarımdan kisacaklar ama Eltime gelince klima alacaklar zoruma giden şey ben ve çocuklarıma yok Eltime gelince var alsın kendine sizce ben haksız mıyım ya kıskançlik yapıyor resmen ya 14 senelik gelin bende 3 senelik gelinim her zaman soba kuruyorlar di geçen yıl kurmadi küçük çocuk yok gerek yok diye bu sene ne değişti