0 oy
501 göst.
Aile kategorisinde (213 puan) tarafından
Eşimin kız kardeşi doğum yaptı aramız biraz kötü geçti tanıştığımız günden beri abisiyle kıskançlık falan yaptı aramızı bozmak için diğer abileri sevmiyor benim eşimle konuşuyor sadece ben doğum yaptığım zaman bebek bezi falan gönderdi 10 paket falan sağolsun siz olsanız eski konulara kinlenip hediye alır mısınız bebeğine 

20 Cevaplar

+1 oy
(2,553 puan) tarafından
Aranız kötü iken o senin çocuğuna yapmış birşeyler ben olsam alırdım ama yinede aradaki mesafeyi korurdum 
-Reklam-
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Yani alırım eskiyi kurcalamanin pek de manası yok hem o bana yapmış bende altta kalmam kuzum boşver büyüklük sende kalsın Allah için yap sende ♥️
0 oy
(17,216 puan) tarafından
Hayır sonuçta konu ordan bağımsız kincilik yapmam ama ben genel itibariyle eş ailesine mesafeliyim kendim almam sonuçta onun yeğeni eşim alsın derim 
(869 puan) tarafından
Yanlış anlama canım eş ailesi ile sorunun olduğu için mi mesafelisin
(17,216 puan) tarafından
Sorunlu değilim aslında mesafeliyim çünkü bana hiç bir şey yapmadılar ama benden bekliyorlar benim beni okutup büyütüp meslek sahibi yapan ailem hiç bir şey istemedi işe girdim evimi eşyamı çeyizimi dizdim bir tek anneme bir çift küpe aldım bu süreçte. Şimdi eş ailem çalışıyor parasını kazanıyor yapsın gibisinden bir şeyler bekliyor benden açıkçası böyle şeyler yapmak hem içimden gelmiyor hem de aileme haksızlık geliyor. Oğullarına bir anne babanın yapmayacağı kadar destek oldum bir kere de duymadim ki oğlum şanslı imiş karşısına sen çıktın desinler düşün düğün kredimizi bile ben çektim
(869 puan) tarafından
Anladım canım haklısın tabiki
0 oy
(744 puan) tarafından
Sen hediyeni al ama samimi olma
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Kin tutabilen biri değilim ben. Çok çok çok büyük bi konu olmadıkça.. O yüzden alırdım kiiiii o sana yollamış karşılıksız bırakılmaz bence
0 oy
tarafından

Yani şöyle ben kendi adıma konuşayım hediyesini de kabul etmedim ben kendimde almıyorum ben kaynanamın yolladigi hediye yi bile geri yolladım. 

Ama sen kabul etmiş kullanmissin belliki şimdi seninde alman lazım 

0 oy
(9,575 puan) tarafından
Ben alırdım oda almış sonuçta birde ölümlü dünya 
0 oy
(4,058 puan) tarafından
O sizin cocugunuza ne olursa olsun almis. Sizinde almaniz icap eder.
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Yani o araniz kötü iken yaptıysa sende yap öbür türlü altta kalırsın
0 oy
(322 puan) tarafından
Hediyesini gönder yine aynı samimilikte bırakırsın arayı
0 oy
(147 puan) tarafından
Ben alırdım sonuçta ona değil miniğe alacaksınız onun ne günahı var hem o sizin çocuğunuza almış 
(213 puan) tarafından
Tabi canım tşk ederim
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Ben kimseye kötülük yapmamam amma kuyumu kazan cok oldu yene ben aldırış vermedim isder doğum günü olsun ister misafirlikte olsun her ne olursa olsun o kadın hediyemi alırım birde o şahıs bazen cok utaniyo beni böyle gördükce sen indanlığın yap hediyeni al derim teşekürler
0 oy
(5,299 puan) tarafından
Aram kötü de olsa eşime gondertirim
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Sen almak istemiyorsan alma. Ama eşin mecburen alacak yeğeni sonuçta 
0 oy
tarafından
O almış sende almalısın kin iyi birşey değil
(213 puan) tarafından
Doğru dedin
0 oy
(1,593 puan) tarafından
Alırım canım nolcak bebeğe alıyosun sonuçta görümcene değil o sana almış onun karşılıgında alırdım bende altta kalmamak adına
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Tabiki alırım eşimin kardeşi sonuçta hediye değil bohça yaparım bide bilezik yada künye 
0 oy
(20,307 puan) tarafından
Yok artik kinlenmeden hediyeni al guzelce gör bebisi hem buzlar erisin daha guzel olur
0 oy
(2,574 puan) tarafından
O sana almış sonuçta bende alırdım hediye 
0 oy
(2,126 puan) tarafından
O sana almış.

Bide sizin aranızdaki sorun bebisin suçu yok ki al bence.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 228 göst.
27 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 664 göst.
4 Temmuz 2024 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
20 Mart 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 493 göst.