0 oy
151 göst.
Aile kategorisinde (119 puan) tarafından
Eşimle durduk yere küçük küçük meselelerden tartışma çıkıyor aramızda ve ikimizde çok sinirleniyoruz sakinleşemiyoruz ağzımızdan sonradan pişman olacağımız laflar çıkıyor. Nasıl anlıcaz büyü olup olmadığını? Her olumsuzlukları büyüye nazara bağlayan birisi değilim ama annemler tedirgin etti beni? İbadetlerimi bile artık eskisi gibi yapamıyorum bir soğukluk geldi içime böyle.  tecrübleriniz bu konuda neler teşekkürler şimdiden 

7 Cevaplar

0 oy
(4,224 puan) tarafından
Yani dediğin gibi herşeyi büyüye bağlamak doğru deil mevsimsel dönemsel bişey olabilir 
-Reklam-
0 oy
(2,513 puan) tarafından
Ayetel Kürsi Felak ve nas oku yedi kere ellerde terleme gözlerde yaşatma varsa büyü olur Kur'an okurken iç sıkıntısı okuyamama durumlarında 
0 oy
(11,152 puan) tarafından

Ay olsaydı bizde olurdu heralde büyü kavgasız bir günümüz yok günde 3-4 sefer etmeden duramayız :D

0 oy
(3,230 puan) tarafından
İkiniz birden bağırmak yerine biriniz sesiz kalsanız anlarsınız bunun büyü olmadığını 

Her şeyi büyüye bağlamayın

Hem kim niye yapsın size büyü

Onuda yazsan ona göre desek evet yada hayır gibi 
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Sizin ki büyü diyil sadece anlaşılmazlık otrun konuşun bakın biriniz od iseniz biriniz su olun oturun konuşun her tartışmanın sonu büyü olmaz 
0 oy
tarafından
Büyü yapılmasına gerek yok hepimizin evliliğinde dönemsel sorunlar oluyor mevsimler ekonomik sorunlar ki erkekler bu konuda bizden daha baskı altinda hissediyor ve genelde stres yönetme yetileri de çok zayıf 
0 oy
tarafından

Ben bir otururken öyleydim güzel günüm olmazdı olsa bile 5 dk sürer geri kavga ederdik yani ne kadar sineye çeksem herif o kadar tepeme çıktı sustum sustum bi patladım dahada durulmadi sjsjsj nasıl evi ayırdım o bir birini yiyen kişiler gitti :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 235 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,258 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde duygudemirbag47 (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 283 göst.
31 Mayıs 2021 Aile kategorisinde 3prensannesi (1,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,854 soru

12,127,980 cevap

36,491 kullanıcı

...