0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (2,259 puan) tarafından
Sorum yukarıda belirtileri nedir ??

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç anlamıyorum bu tarz şeylerden Allah korusun hepimizi 
(2,259 puan) tarafından
İnan bende anlamıyorum cnm ama yapan yapıyor demekki
Amin inşallah cnm inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evliyse huzursuzluk cok olur degilse de kendi isleri hep aksar isi hiç rast gitmez ama ne konuda yapildiginada baglı eger esiyle arasini bozmaksa evde surekli kavga doğüs yatak odasinda özellikle aşırı huzursuzluk olur.kisi surekli kendini yorgun bitkin hayattan bezmis bunalmıs hisseder kalbi içi sıkılır.eger oyle bir süpen varsa surekli bakara suresi insirah suresi dinle sirkeli suyla durulan banyodan sonra 
(2,259 puan) tarafından
Hepsi var bizde hiç iyi değiliz cnm evin içi bunalım kaos durumda :(
tarafından
Insallah yapanların kendisine döner olabilir nazar vs de olabilir.evi temizlerken sirkeli suyla temizleyin dıs kapının eşiginı ozellikle
0 oy
tarafından
Ben 1 hafta üst üste rüyada gördüm ne şekilde yapıldığına kadar ama rüyadır diye önemsemedim sonra uykuyla uyanık arası 3 harflileri görüyordum eşimin işi hep ters gitti elini uzattığı dal kuruyordu sebepsiz yere kavgalar ediyorduk hep boşanma aşamasına kadar geldik sonra bi kaç hoca da aynı şeyi söyledi bize yapılmıştı eşim için yapılmıştı ama o 3 harfliler de yapılan büyüden dolayı bana görünüyorlardı 
tarafından
Aslında sahte hocalar çok para tuzağı hep sağlam hocalar da var ama genelde sağlam hocalar doğu tarafında oluyor bi tanesi vardı çok iyiydi kur an a bakıp söylüyordu bazen türkiye ye geliyor
(2,259 puan) tarafından
Çok ama çok üzülürdüm senin adına Allahim yapanida yaptirani da kahretsin :( ne deyim ki cnm vallahi bu insanlara ne oldu böyle bu kadar kötü olacak ahiretini satacak kadar ne yaptık biz cidden bilmiyorum Allahım çok büyük inşallah
tarafından
İnsan en yakınının evinde de yemek yiyemicekse eşimin memleketinde geldi başımıza hemde yedirilmiş bize çnk diğer şekilde biz farklı şehirdeyiz eve koyma gibi bi imkanları yok Allah ıslah etsin insanoğlu sadece bu dünya var sanıyor
tarafından
Siz de sürekli evde dua açın ve Allah tan başka bize yardım edecek kimse yok dualar okuyup dinlerse bir insan ve sürekli evinde sureler açarsa inanarak büyü ya yapana ya da yakınına dönüyormuş sonradan öğrendim bunu
(2,259 puan) tarafından
Tmm cnm çok teşekkür ediyorum Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
0 oy
(93 puan) tarafından
açıkçası ben yiyeceğimize, içeceğimize hatta içtiğimiz sulara bile bir şeyler kattıklarını düşünüyorum. çünkü eşler arası sıkıntılar çok arttı. ve nedense hepsi de bi anda oldu. şu an çoğu ev sıkıntılı..

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 152 göst.
11 Aralık 2023 Aile kategorisinde Visalilal (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde duygudemirbag47 (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 283 göst.
31 Mayıs 2021 Aile kategorisinde 3prensannesi (1,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,897 soru

12,129,324 cevap

36,496 kullanıcı

...