0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (352 puan) tarafından
Burda çok iyi insanlar da var, ama iyi olduğu kadar kötü insanlar da var çocuklarım için kıyafet alacaktım durumum da pek elverişli değil malesef LC WAİKİKİ kodu istemiştim bı önceki postumda sağolsun gönlü güzel bir arkadaş %40 kupon kodunu verdi zaten iki üç dk içinde de sildi yorumu kimse almasın diye ama biri hemen almış kodu kimin aldığını da biliyorum ama ismini bilmiyorum benim postuma cevap yazdı olsa ben kullanırdım herkesin ihtiyacı var diye arkadaş kodu yazdığı gibi kendi yorumunu sildi hemen, böyle kötü olmak zorunda değilsiniz içimden geldi paylaşmak istedim kusura bakmayın..

9 Cevaplar

0 oy
(228 puan) tarafından
Bn bı bakayım bazen çark fln oluyor kullanmıyorum varsa özelden yazayım 
(352 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,116 puan) tarafından
Ah canım benim . Acaba özelden atılsa daha iyi olmaz mıydı.Fırsatçılık işte ne diyim
(352 puan) tarafından
Öyle Fırsatçılık başka bişi değil
0 oy
(2,819 puan) tarafından

Böyle şeyleri özelden yazsınlar.  Post açtığın zaman belirt . Özelden bekliyorum diye.  İnsanın gözünden sürmesini alırlar bu devirde kod almışlar çok mu :D

(352 puan) tarafından
Malesef öyle haklısın ama ben olsam almazdım asla
0 oy
tarafından
Bende bıkere bırıne sıfre atmıstım yorumdan kızımda cok ohtıyacı vardı, bir gerzek arsız yuzsuz almış sifrelerı kullanmıs 10 sanıyede bide? Hayır alıyosun yaz bari 
(352 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(4,285 puan) tarafından
İnan ben kimse almasın diye yorumu gizledim sonra sana özelden atayim dedim sonra ozelin kapalı olunca yorumu tekrar actim
(352 puan) tarafından
Evet gördüm yorumu gizlediğini sana da yazacaktım Allah razı olsun düşündüğün için ama öyle bı heves ettim ki sipariş verecektim bı kaç dk içinde kullandılar kodu
(4,285 puan) tarafından
İşte bu olmasin diye hemen gizledim sana atayım dedim kapalı olunca ozelin açmak zorunda kaldım hemen kapmislar çok üzüldüm gerçekten
(352 puan) tarafından
Özeli açmayı bilmiyorum nasıl gizlediğimi de bilmiyorum ama duvara yazılıyor arkadaş oraya da yazmıştı
0 oy
tarafından
Keşke özelden atsaymis böylece kimse almazdı 
(352 puan) tarafından
Arkadas da tahmin etmedi ama iki üç dk içinde ya anlamadım bende
tarafından
Cidden alan keşke aldım dese bnde bazen kapak şifresi isteyen olunca atiyorim
0 oy
(228 puan) tarafından
Aaa özelin gizli mi şuan verdi atayim demiştim bnde 
(352 puan) tarafından
Evet açmayı bilmiyorum ama duvara yazılıyor
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Ben gördüm postunu o yorumuda okudum dün çark vardı ℅27 verdi birine verdim yoktu baktım yine yoktu olsa atacaktım sana olmadığı için yorumda yapmadım
(352 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun bende bayadir bekliyordum arkadaş atınca çok heveslendim malesef boşa çıktı
(1,347 puan) tarafından
Şimdi girdim çevirdim ℅28 geldi istersen veriyim
(352 puan) tarafından
Yok canm saol güzel yüreğin için ama işime yaramaz
0 oy
(1,879 puan) tarafından

Banada mesaj atmıssınız ama özeliniz gizli olduğu için okuyamadım ne yazdınız merak ettim:)

(352 puan) tarafından
Arkadaş size kod atmıştı galiba %40 eğer kullanmayacaksaniz kodu istemiştim
(1,879 puan) tarafından
Hee kullanmıştım ben onu malesef

İlgili sorular

+4 oy
43 cevap 1,125 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 268 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy