0 oy
704 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Esimin isyerinde altinda calisan bir kadin whatsap mesajlarinda hep ismiyle hitap etmis ne bey var ne abi vs. Normal is konusmalari ama direkt adiyla hitap etmesi tuhaf geldi digerleri hep ya abi ya da bey demis bir tek bu kadinbu sekilde hitap ediyor dedim samimisiniz heralde baya yok diyor ne bu o zamn dedim bide esim yeni girdi oraya sahsen ben ustumde birine samimi olmadan direkt adiyla hitap etmem ya abi derim ya da bey ben mi abartiyorum sizce? 

12 Cevaplar

+2 oy
(20,014 puan) tarafından
Sen haklısın. Eşin ona o hakkı vermesin. Samimi olmasın . İş eşinde biter
(829 puan) tarafından
Bende oyle dedim demek ki oyle bir hak veriyorsun ki soyluyor
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Cok uluslu bir sirkette calisiyorum. Bizde hanim bey yoktur. Ne altinla ne ustunle. Herkes birbirine ismiyle hitap eder. Benim icin cok normal. Benim bir ust yoneticim de erkek, yeri geliyor tum gun konusuyoruz, cocuga adiyla sesleniyorum demek art niyetli bir dusuncem var anlamina gelmiyor.
(829 puan) tarafından
Herkesin dusuncesi farkli tabi.
0 oy
tarafından
Herkes bir değil ki oda öyle konuşuyor olabilir 
(829 puan) tarafından
Bana tuhaf geldi ne bileyim
0 oy
(15,792 puan) tarafından
Bazen benim eşime ismiyle hitap eden müşterileri oluyor. Eşim mesafeyi korumak için cevap verirken onların adının yanina hanım kelimesini ekliyor. Bazı insanların sınırı  yok herkese ismiyle hitap ediyorlar. 
(829 puan) tarafından
Rahat insanlar demek ki
0 oy
(80 puan) tarafından
Benim de başıma geldi eşim 10 gün olmuştu Bir iş yerine girmiş yani şu anda da orada çalışıyor. Bayram alışverişi için çarşıya gitmiştik Bir baktım çarşıda bir kız önümüze çevirdi aa merhaba Halil dedi Ben de zaten aşırı kıskancım o an böyle kalakaldım sonra bana döndü bana da selam verdi biz Halil ile iş arkadaşıyız falan dedi böyle gülüyordu sonra eşimle bayağı kavga ettim eve gelince demek ki bu kadar samimisin falan ne ara böyle oldu gibisinden niye abi falan demiyor dedim kız da genç kız bekar eşim 30 yaşında. Nebileyim hâlâ sinir oluyorum ama yapacak bişey yok başka iş te yok eşime ordan çık derdim o derece yani ay aklıma geldi yine 
(829 puan) tarafından
Bende kiskancim ya
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Abartmıyorsun bence. Ben de sevmem böyle rahat tavırlar.
(829 puan) tarafından
Ya bide metin uyayakalmisim diye mesaj atmis servisciye soylesin diye sen ne alaka dedim madem samimi degilsiniz o kadar kadin var yine hic mi arkadasi yok ya da servisciye soylesin dedim
(11,027 puan) tarafından
Şimdiye kadar böyle durumlarda napıyomuş ki yine aynısını yapsın. Yani eşin işe yeni başlamış ne alaka senin kocana yazıyo haklısın çok haklısın bence.
0 oy
(86 puan) tarafından
Eşime sürekli müşterileri ismiyle hitap ediyor ama eşim abi abla ekliyor isimlerinin yanına mutlaka yani eşin dikkat etsene karşı taraf rahatken. Belki de samimiyetten kötü düşünmemek lazım 
(829 puan) tarafından
Valla ikisinide arasinda ne bey ne hanim var ne abi ne abla
(86 puan) tarafından
Bence eşine sor direk
0 oy
tarafından
Vallah ben kıskancım bende bunu normal bulmam
0 oy
(10,120 puan) tarafından
Benim esimede iş arkadaşları vatsap gruplarında msjlasirken Gökhan derler bey abi demiyorlar. Hiç aklıma birşey gelmedi takmadım valla
(829 puan) tarafından
Ama aralarindaki samimiyete bagli mesela benim esim oraya yeni girdi ne alaka hemen herkes bey abi falan derken sen ismiyle hitap ediyorsun ne ara o kadsr samimi oldunuz uyuyakalmis benim esime mesaj atiyo servise soylesin diye hic mi arkadasin yok
(10,120 puan) tarafından
Vala haklısın
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Eşinde iş biter eşim calisirken direk adını söyleyene cevap dahi vermezdi abi hiç dedirtmezdi burası iş yeri abisi ablası olamaz diye bey dedirtmesi daha iyi uyar eşini sen haklısın bu konuda 
0 oy
tarafından
Eşim büyük bı şirkette çalışıyor patronlarla bile abili ablali konuşurlar ben sorun etmem ama hepsine bey hanım derken birine söylememesi garip ..
0 oy
(309 puan) tarafından
Bence abartmiyosun bende sevmiyorum öyle şeyleri mesafe olucak illaki

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,051 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 476 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,003 göst.