0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (1,009 puan) tarafından
Grip ates oksuruk illa bsey oluyor ve her ay yani bogz enfks olrsa antibiyotiksizde aasla gecmiyor koruyorum kolluyorum aman hasta olmasn oluyo gene

16 Cevaplar

0 oy
(2,116 puan) tarafından
Cuma günü antibiyotik bitti. Pazartesi kreşe başladı (2 hafta gitmemisti) bugün salya sümük hapşırıyor. 

Beynim yoruldu artık. 
(1,009 puan) tarafından
Geçmis olsn sizede beynim yoruldu artk cidden benm.lafim:D
(1,742 puan) tarafından
Benimki de hafta da 4 gün anne bebek oyun evıne gıdıyor 1 hafta iyiysek 2 hafta hastayız 3 aydır bu durumda valla çıldıracagım
(2,116 puan) tarafından
Çıldırmamak elde değil ki. Hem sürekli antibiyotik hem yorgunluk. 4 buçuk yaşında kendisi, 27 aylik kardeşinde geçiyor hemen. Sinir sistemim çöktü yemin ederim.  Hapşırdikca burnu akıyor ağlıyor çığlık atmak istiyorum su an. Uykusunda bile başarıyor hapşırmayi
(1,009 puan) tarafından
Sizi cok iyi anliyorum bennmde hemen modum dusuyor allah beterinden korusun diyorum ama gercekten o halini gorunce insan uzuluyor iste bide analar cekiyor ya he bide akil verende cok oluyo aman cocuk o olur hasta ola ola buyucek blmem ne
-Reklam-
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Kreşe mi gidiyor canim
(1,009 puan) tarafından
Gtmiyor bide gitse ozaman nolcak gercekten onu dusunuyorum yani kucucuk bebekleri cksrtiyolar
(1,278 puan) tarafından
Okula giden abisi ablası varsa ondan geciyodur belki de canım benim kızım bu sene anasinifina başladı normalde senede 2 kere hasta olurdu şimdi eylulden beri rahat 15 falan oldu
0 oy
tarafından
Valla onu bunu bilmiyorum ama hasta olan evde istirahat etsin biz de çıkıyoruz hemen hasta oluyoruz :(
tarafından
Bu arada antibiyotik kullanma oğlum astım biz murtuğranın Kozalak yağı ve mintlife yağı kullanıyoruz fâidesi görüyorum tavsiye ederim
(1,009 puan) tarafından
Bn anlamiyorum gercekten evdeyz arada cikartiyorum tamamda bu cocugu ben hasta olcak die hc biyere cikartamicammi ya
tarafından
Arada çıkarıyorsun bağışık kazanmamış o yüzden demekki
(1,009 puan) tarafından
Yani şoyle soyleyim bugun cikarttim mesela yarin cikartmiyorum cok soguk fln olnca ama genede cikartmaya calisiyom.sogukta olsa 10 15 dk olsa havaalsin diyorm bide bagisikligi icn eassy fishoil,multivitamin,kids macun almadigimiz kalmadi bide onlari vermesem nolcak blmrm demek hc bi ise yaramiyo onlar
0 oy
(2,846 puan) tarafından
4 yas 2 aydir oksurugu hic gecmedi
(528 puan) tarafından
Pekmez tereyağı denedinmi canım co k gecmis olsun
(2,846 puan) tarafından
Hayir denemedin sen uyguladin mi hic nasil oluuor
(528 puan) tarafından
Cezveye 1 yemek kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı tereyağı koyuyorum . Bı taşım kaynatıyoruz . Ilıyınca çocuğa veriyorum . Bunu ara ara yaptım . Geçti çok şükür . Antibiyotik artırdı dahada doktora kalsa ikinci kutu yazacakti
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun . Antibiyotik döngüsünden kurtulun . Bi süre vermeyin bal limon sarımsak üçünü karıştırın. Hastalanmayan çocuk  sayfasında görmüştüm istersenz o sayfaya yazn geri dönüş yapar mutlaka. Süt içiyorsa vermeyin. Abur cubur yiyosa kesin. Bunları bi deneyin derm .
(1,486 puan) tarafından
Evet canım bence bi geniz etine baktir. Çünkü geniz eti çok büyükse oda sık hasta yapıyor. Benm kızım öyle idi. Sürekli kulak enfeksiyonu geciriyodu. Burun akıntısı günlerce haftalarca gitmiyordu. Goturdm baya buymuş dedi 20 aylık daha . Şükür 3 4 aydr iyi hasta olmuyor.  Bi baktr derm canım ben
(1,009 puan) tarafından
Ne yapti peki size
(1,486 puan) tarafından
Hiç bisey. Zaten bademcik ve geniz eti ameliyatı pek önermiyolar çünkü altta yatan sebebi bulmazsan geri cikiyo. Ben hep sarımsak kuru veriyorm olabildigince abur cubur vermiyorm. Bağışıklığıni güçlü tutmaya calisiyorm. Antibiyotik döngüsnende ciktm canım. Hemen hasta oldu Antibiyotik vereym demiyorm. Antibiyotik bazı tedavilerde şart ama gerçekten zararı çok. Bi doktor doyecem sana onu mutlaka dinle.. adını hatirlaym ds yazarm
(1,009 puan) tarafından
Tamam tesekkur ederjm cok bende iste yogurduna katiyorum sarimsak bide cacik yapiyorum onun icine ozaman anlamiyo sarimsak oldugunu
(1,009 puan) tarafından
Ya birde bogaz enfktyn olnca istah tamamen gidiyor zorla agzina bi lokma sokmaya calisiiyom o kürü versem herhlde direk kusar onu nasil basariyolar vallahi anlamiyorum ya gerckten helal olsn antibyotik manyagi olduk resmen
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Bu yıl herkesde aynı galiba gecmis olsun 
0 oy
(4,904 puan) tarafından
3 yasında oglum kac gundur yüksek ateş çekiyor.. Geçenlerde olmuştu ve antibiyotik vermıstım mecbur.. Bu sefer vermedim bağışıklık diye bısey kalmadı artık. Cok zorladı 39 40 oldu atesi sureklı bitkisel şeyler verdım, gece gündüz başını bekledim.. Cok sukur daha bugün normale döndü gibi.. Antibiyotik bı yeri yapıyor derken bı yandan zararı cok 
(1,009 puan) tarafından
Suanlk atesi yok insallah olmaz ateslenirse zaten kesn bogaz cnku hep oyle oluyor :(
(4,904 puan) tarafından
Evet oyle gerçekten. Cok sık hastalık var ya eskiden bu kadar değildi
0 oy
tarafından
Masallah 3.5 yaş  kizim cok şükür  diyorum hic korumuyorum kollamıyorum hasta olsa 1 yudum şurup  içeremem bence bağışıklık  meselesi ya 

Benimde teyzemin torunu öyle  surekli kolluyolar ve surekli hasta
0 oy
(20,035 puan) tarafından
Çocuğu çok mu koruyosun acaba, bu da bı hastalık sebebi çünkü. Aşırı titiz falan misin 
(1,009 puan) tarafından
Hayir hic degilim :D
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Bunu mutlaka kullan aradaki farkı göreceksiniz gerçekten şifa kaynağı kendi kızıma kullanıyorum
(1,009 puan) tarafından
Ne acaba dediginiz
(1,474 puan) tarafından
Resim attım gelmemiş mesiri şifa çocuklar için
0 oy
(1,474 puan) tarafından

image

bunu demiştim 
0 oy
(3,498 puan) tarafından
Kreşe mi gidiyor 
0 oy
(159 puan) tarafından
Cnm gecmis olsun 

Bir bebek cok hastalaniyorsa bagisikligi düşük olabilir. Dogal vitaminlerle bunu destekleyebilirsin.Corbalarina kemik suyu, balik yagi kullanimi yapabilirsin. Okula giden baska cocugun varsa fazla dip dibe gelmesinler çünkü okullar kalabalik ve tam hastaligin yogun oldugu donemdeyiz.Birde vucudu mikroplarla ara sira temas etmeli.Disari ciktiginizda birseylere dokunmasina musade edin.Osman gönülal cocuk doktoru.Ben  takip ediyorum.O videolari izleyebilirsin 
0 oy
(5,474 puan) tarafından
Krese gidiyor mu ordan kapıyordur bagisiklik guclendirici takviyelerden ver biz 19 ayligiz hasta olmamiz 5 parmagi gecmedi simdiye kadar sadece sut alirken bol sogan sarimsak yerdim ek gidaya gecince hafta iki defa ya da daha fazla sarimsakli yogurt yediriyorum yemeklerine ilik suyu koyuyorum bagisikligi güçlü dursun diye cok sukur aman aman hasta olmadik son iki nezlemizi ilacsiz gecirdik onda da tavuk corbasi icirdim iki gun ust uste ucuncu gun toplandi hemen 
0 oy
(438 puan) tarafından
Krese gidiyor sa normal pglum 4yasına kada hiç hastalanmadı 2 sene krese gitti her ay 2 yol boyunca hastalık cektik bagısıklkları güçleniyor
0 oy
(827 puan) tarafından
2 ay içerisinde 4 antibiyotik bitirdik benim oğlum da 3 yaş artık bıktım antibiyotiklerden ablam hemşire umca damla önerdi 15 gündür şeytanın kulağı sağır çok şükür ve artı vitamin jelibona başladım ikisi de ilaç değildir tavsiye ederim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 137 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 393 göst.
10 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 188 göst.
27 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 108 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (533 puan) tarafından soruldu

410,741 soru

12,358,845 cevap

41,308 kullanıcı

Kategoriler

...