Şimdi bizim ev sahibi yılbaşında 1,500 TL den 8,000 çıkardı kirayı biz on yıllık kiracı olduğumuz için sözleşme bitiriyor neyse sorun değil o kadar ödeyebilecek gücümüz var, yanlız biz küçük sehirde en lüks semtinde oturuyoruz ve oturduğumuz bina 30 yıllık eski bina yani eskiden kiramiz ucuz olduğu için gözüme batmıyordu lokasyonu evin güzel diye, eşime dedim otuz yıllık ev hiç bir kullanışı yok bu eve 8 bin ödeyeceğimize,orta halli bir semte 8 bine içi sıfır lüks bir ev buldum yani ev sıfır ve içi çok güzel lüks lokasyonu güzel degil sadece oraya geçelim diyorum,eşimde çevre önemli ben bu semtem tasinmam diyor,bende otuz yıllık ev heryer dökülüyor, üstelik 4 cu kat asansör yok canım cikiyor bebekle hem bebeği taşı hem alışveriş poşetlerini taşı evin dolapları herseyo dökülüyor,sonra çocuğun akülü arabası var sırf cikaramadigim için annemlerde duruyor hiç düzenimiz yok bu eve değmez geliyor 8 bin kira vereceksem düzenli bir ev olsun diyorum eşime, eskiden ucuzdu duruyorduk, şimdi bu fiyata yeni birinci kat bir daireye geçelim diyorum,siz olsanız ne yapardınız lokasyonu iyi diye eski binada dururmuydunuz yoksa biraz daha orta halli bir mahallede güzel bir daireye mi cikardiniz bu arada bizim bulundugumuz semte sıfır daireler 12-15 bin arası olmuş yani o kadar kira veremeyeyiz o yüzden ya başka semte gideceğiz ,yada bu dairede durmaya devam edeceğiz sizce kızlar