Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kız bebek elbisleri
0
oy
176
göst.
13 Aralık 2023
Diğer
kategorisinde
Canananga7
(
89
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar iyi akşamlar Kızlar varmı elinizde kız bebek yeni doğan bebeğim premeture elinizde varsa gönderebilirmsn z çok şıkışığız gerçekten kiradayız cok ihtiyacım var hepimiz de eskıden başkaların kıyafetleylede buyumedıkmı ya lekelıde olblr postlarımıda okuyablrsnz guvenmemekte haklısınız ama gerçekten çok ihtiyacım var
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
13 Aralık 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım bak eskı postlarına baktım guvenmek amacıyla bır oglun var bır kızın daha var ustelık suan bır bebek daha olmuş, suan benım 3. Cocugum olsa bende sıkısık olurdum, burdan kımseye guvenılmiyor neler gorduk, muhtarlıga beledıyeye va basvursan
13 Aralık 2023
Canananga7
(
89
puan)
tarafından
yorumlandı
Anlamadım
13 Aralık 2023
Canananga7
(
89
puan)
tarafından
yorumlandı
2 oğlum 1 kızım var
13 Aralık 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Anlamayacak birşey yok ki, 3 cocuk bende olsa bende sıkışık durumda olurdum diyordum, bu siteden daha önce çok yardım gıttı kandırıldık o yuzden kımsenın guvenecegını sanmıyorum
13 Aralık 2023
Htcmm
(
11,033
puan)
tarafından
yorumlandı
Önceki çocuklardan kalan kıyafetler yok mu peki?
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
13 Aralık 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Allah yardımcın olsun ama burda çok var dolandırıcılık senin adına demiyorum ama muhtarlıktan felan yardım istesen yada kumaş parçaları etekten olur kendin diksen kalıpları ile elbise mesela bebek pijaması dikebirlisin nette yapilislari var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Aralık 2023
Umayy17
(
1,914
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben ihtiyacı olan birine göndereceğim diye post açtım. Ve kanıtlı olarak alan kişiler satış yapmış falan. Ben de sağlık ocağına bıraktım. Köylere gidince götürsünler diye. Belediyeye falan başvur çok dolandırıcı var buralarda
13 Aralık 2023
Mrvgul
(
3,360
puan)
tarafından
yorumlandı
Ahlak kalmadı insanlarda yazık böyleleri yüzünden gerçek ihtiyaç sahiplerine inanmıyor olduk
13 Aralık 2023
Umayy17
(
1,914
puan)
tarafından
yorumlandı
Maalesef öyle. Bizim ilk bebeğimiz kız olduğunu ogrenince bir heves birsuru elbise takımlar falan aldık. Çoğunun etiketi üzerinde kaldı giydiremedik. Böyle yazınca da aşırı derecede yazan oldu. Sonra satış yapıldığını öğrendim ve vazgeçtim. Sağlık ocağına götürdüm. Dağıtırken bile video fotoğraf attılar. Maalesef böyle vicdansız insanlar yüzünden kimseye guvenemez olduk. Ben hayrımı yaparım ne yaparsa yapsın diyemiyorsun. Gerçekten düşkün birine vermek istiyordum. Öyle de olmuş. Çok güzel bir kız çocuğuna gitmiş.
13 Aralık 2023
Canananga7
(
89
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam canım şaolun rabbim hayrınızı kabul etsin inşallah siz bilirsiniz haklısın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
210
göst.