0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar Kızlar varmı elinizde  kız bebek yeni doğan bebeğim premeture elinizde varsa gönderebilirmsn z çok şıkışığız gerçekten kiradayız cok ihtiyacım var hepimiz de eskıden başkaların kıyafetleylede buyumedıkmı ya lekelıde olblr postlarımıda okuyablrsnz guvenmemekte haklısınız ama gerçekten çok ihtiyacım var 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım bak eskı postlarına baktım guvenmek amacıyla bır oglun var bır kızın daha var ustelık suan bır bebek daha olmuş, suan benım 3. Cocugum olsa bende sıkısık olurdum, burdan kımseye guvenılmiyor neler gorduk, muhtarlıga beledıyeye va basvursan 
(89 puan) tarafından
Anlamadım
(89 puan) tarafından
2 oğlum 1 kızım var
tarafından
Anlamayacak birşey yok ki, 3 cocuk bende olsa bende sıkışık durumda olurdum diyordum, bu siteden daha önce çok yardım gıttı kandırıldık o yuzden kımsenın guvenecegını sanmıyorum
(11,033 puan) tarafından
Önceki çocuklardan kalan kıyafetler yok mu peki?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun ama burda çok var dolandırıcılık senin adına demiyorum ama muhtarlıktan felan yardım istesen yada kumaş parçaları etekten olur kendin diksen kalıpları ile elbise mesela bebek pijaması dikebirlisin nette yapilislari var 
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Ben ihtiyacı olan birine göndereceğim diye post açtım. Ve kanıtlı olarak alan kişiler satış yapmış falan. Ben de sağlık ocağına bıraktım. Köylere gidince götürsünler diye. Belediyeye falan başvur çok dolandırıcı var buralarda
(3,360 puan) tarafından
Ahlak kalmadı insanlarda yazık böyleleri yüzünden gerçek ihtiyaç sahiplerine inanmıyor olduk
(1,914 puan) tarafından
Maalesef öyle. Bizim ilk bebeğimiz kız olduğunu ogrenince bir heves birsuru elbise takımlar falan aldık. Çoğunun etiketi üzerinde kaldı giydiremedik. Böyle yazınca da aşırı derecede yazan oldu. Sonra satış yapıldığını öğrendim ve vazgeçtim. Sağlık ocağına götürdüm. Dağıtırken bile video fotoğraf attılar. Maalesef böyle vicdansız insanlar yüzünden kimseye guvenemez olduk. Ben hayrımı yaparım ne yaparsa yapsın diyemiyorsun. Gerçekten düşkün birine vermek istiyordum. Öyle de olmuş. Çok güzel bir kız çocuğuna gitmiş.
(89 puan) tarafından
Tamam canım şaolun rabbim hayrınızı kabul etsin inşallah siz bilirsiniz haklısın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 210 göst.
25 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde I3lknurum.02 (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde mujdeciseval60 (8 puan) tarafından soruldu

405,945 soru

12,168,069 cevap

36,631 kullanıcı

...