0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar bı akrabam var durumları hec iyi değil valahh kışlık elbiselei falan yok erkek bebek olsun kız Bebek olsun hec önemli değil elinizde kullanmadığımız varsa göndere bilirsiniz kargo ücreti bn karşılarım 
notu ile kapatıldı: Yasak post

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen niye karşılıyorsun ozaman sen mi giydircen satacan mi
tarafından
Daha altı puansin ama ya yani daha yeni gelipge buradan beebk kıyafetleri istemen biraZ garip
(8 puan) tarafından
Puna mi bakıyorsun :-)
tarafından
Evet baktım herkeste bakiyor
(659 puan) tarafından
Ocakta doğum yapıcam kız çocuguna valla 3tane 5li hastane çıkışı aldım kalan hepsi oğlumdan kalanı giydiricem dedigin gibi bu pahalı devirde kız erkek diye kiyafette ayrım yapamıyoruz
tarafından
Aynen öyle canim valla bı takım 50 60 TL olanlarda başka çocuğuna sakliyolardir yani geleli bu devirde yani cevap vermediğini zamnda vicdansız bilmem ne oluyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nedense inandırıcı gelmedi. 
(8 puan) tarafından
Sana öyle gele bilir canım kimse kimsenin derdini anlamaz yanlış anlama kötü niyetle demedim burda çok kişi gördüm yardım isteyen bnde onlar için istedim
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Heçte kusura bakma millete güven kalmadı.
0 oy
tarafından
Yok artık yazık ya  Allah akıl fikir versin sizlerin yüzünden artık kapıya çıkamayacak hale geldik bize bebek üzerinden şöyle şeyler yapmayın
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Kendin icin istiyorsun belli eski postunda boyle bir sey yardimla ilgili ama malesef burda kimdeye guven yok
0 oy
tarafından
Burada tanıdığım çok eski isimler dışında kimseye güvenmem. 2 seneye yakındır kullanırım uygulamayı o yüzden üzgünüm canım. Allah yardımcınız olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 241 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Canananga7 (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 283 göst.
26 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde I3lknurum.02 (948 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 150 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 331 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde DeliMine... (312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,466 soru

24,386,397 cevap

349,027 kullanıcı

...