Kızlar Selamünaleyküm Dün de sormuştum misafir menüsü işte neler yapabilirim edebilirim gibisinden Onun öncesinde de eşim ve Zaten cuma Dolayısıyla misafir geleceğini dile getirmiştim Dün akşam da yukarı çıktığımızda Eşim bana danışmadan Nehir Yarın 2 kilo hamsi alsın Akşama Biz de yiyelim dedi Ben de aşağı gelince eşime kızdım ben dedim cuma günü misafir çağıracağım Perşembe'den balık pişirip Cuma niye evi kokutuyorum dedim Bir şey olmaz Bir şey olmaz her zaman kokmuyor da o gün mü kokuyor dedi ben daha çok sinirlendim açıkçası bugünden ötürü yani perşembe Ben kalan eksiklerimi yapıp evimi temizleyecektim Ben de kaynanamı aradım dedim annem beni yanlış anlama Benim yarın da misafirim var Bugün evi temizleyip hazırlık yapacağım Yarın da sıcak yemekleri yapmam gerekiyor Küçük çocuğum var Ben bugün hamsi ile uğraşamam dedim kaynım da kaldırdı dedi ki ben zaten seni yanlış anlamıyorum ben bu yollardan geçtim ben seni anlayabiliyorum ne yapmak istiyorsan onu yap �yi tamam dedim kapattım Hayır benim sinirlendiğim konu ne tam olarak biliyor musunuz kız 18 yaşında akşama kadar eşek gibi yatıyor kaynanam da o kadar varlığa rağmen işe gidiyor daha benden iş güç bekliyorlar Bir de öyle bir şey ki misafirim varken hiçbir şey ellerine atmıyorlar ha solist gibi sonradan geliyorlar bak Allah razı olsun komşum dedi hepsine sen yorulma kişisini ben yaparım dedim Gerek yok Eşimi de arayıp söyledim da sinirlendi falan bana diyor ki nehir ortalığı karıştırıyorsun ben söz verdim Dedim söz verdi ama sen bu evde tek başına yaşamıyorsun dedim ben sana yarın misafir geleceğini de dile getirmişim dedim sorsaydın o zaman dedim hangisine sinirlerim böyle saçma sapan muhabbetler yapıyorlar bana bir akıl verin Allah aşkına