0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından
Arkadaşlar benim paşam 1 hafta sonra 6 aylık olacak inşallah ek gıdaya başlayacaz daha doktora gitmedik haftaya inşallah. Sizler nasıl başladınız ne ile başladınız 

4 Cevaplar

0 oy
(13,367 puan) tarafından
İlk yoğurt sonra sırasıyla kabak patates havuc balkabağı diye gittim ben her ürün 3 gün tek öğün olacak şekilde 1. Gün 1 çay kaşığı 2. Gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 yemek kaşığı.

Denediğini ürünleri daha sonra karistirabilirsin blender yapmanı onermem güzelce hasla ve çatalla ez
(91 puan) tarafından
Buharda mı su da mı canım
(13,367 puan) tarafından
Buharda canım
(91 puan) tarafından
Saol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben öncelikle yoğurt filan yaptım ama yoğurt sevmedi ya şuan peynir falan da yemiyor sevmiyor sonra yumurta işte havuç haşladım patates haşladım kabak meyvelerden verdim sonra doğal çorbalardan aldım derken öyle öyle gitti saten ilk tadım oluyor :) 

(91 puan) tarafından
Biz bide diyet yapıyoruz besin alerjimiz var 3 aydır
tarafından
Besin alerjisi olan bir bebek nasıl olur bilemiyorum canım benim de ilk evladım oğlum var sadece doktor kontrolünde yaptım herşeyi bende ama bizde öyle birşey yoktu tabi belki seninle aynı durumda olan vardı inşallah yazarlar
(91 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(4,466 puan) tarafından
Önce sebzeyle başla, sonra meyve ve yoğurt. Buharda haşla, çatalla ezerek yedir. 1. gün 1 çay kaşığı ver sebzeyi, 2. gün 1 tatlı kaşığı eğer alerjik bir durum olmazsa 3. gün ya 2 sebze karıştır ya da diğer sebzeyi tek olarak ver. Bizim doktorumuz böyle önerdi. 
tarafından
düzenlendi
İlk yumurtanın sarısını yedir diyor üç gün ardına yoğurt diyor canım ev yogurdu
(91 puan) tarafından
Tm canım sağol
(91 puan) tarafından
Teşekkürlr canım çok sağol
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Ben ilk yoğurtla bailadım her yemeğin suyundan verdim biraz ağzınada sonra kabak patates yumurta derken şuan önüne geçemiyorum 3 buçuk yaşında
(91 puan) tarafından
Saol canım. Maşallah

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 225 göst.
5 Mart 2024 Aile kategorisinde Anneyimmm03 (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 526 göst.
3 Aralık 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Dondu albayrak (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 257 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,412 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 125 göst.

405,691 soru

12,156,446 cevap

36,593 kullanıcı

...