0 oy
69 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından
Kizlar normalde ayın ikisinde adet olmak gerekiyordu ve ben hala adet olamadim iki üç kere idrarda test yaptım hicbirsey çıkmıyor herhangi bir belirtim de yok birde spiralim var düşünüyorum eğer hamilelik olsaydı testte çıkardı artık dime? Ya da neden böyle olmuş olabilir hep karnimda adet olacak bir anda patlayacak kan boşalacak gibi hissediyorum var mı böyle yaşayan daha önce ylyardimci olabilecek doktora gideceğim yarın ama işte merak ediyorum sizce olsa çıkmaz miydi testte 10 günlük gecikme 

5 Cevaplar

0 oy
(1,656 puan) tarafından
Bunu en iyi kadın doğum anlar canım sen bi görün derim 
(6 puan) tarafından
Gorunecegim zaten ama insan ister istemez merak ediyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben adetim iki hafta geçtiği halde testlerde negatif görmüştüm ama iki hafta geç döllenme olmuş hamile olduğumu hacemat kan verince öğrendim. Testlerde hep negatif çıkınca bende hamile değilim kesin diyodum hamileymisim. Sizde spiral varmış gerçi ona rağmen hamile kalanları da okuduk ama burda. Bence bir kan verip emin olun hamile değilseniz de adet söktürücü verir doktor
0 oy
(334 puan) tarafından
Benim de hep duzenli olurdu 5 gun gecikmeyle bu sabah adet oldum bu ay herkeste bi sey var galiba
0 oy
tarafından
Geçen ay 67 gün geciktim ömrümde ilk oldu . Oldum şükür. Stresten de geçikebilir.ben aşırı derecede stres yapmıştım 
0 oy
tarafından
Bende 28 kasımda olmam gerekiyordu ayın 7 sinde oldum 2 kere test yaptım sonra dedim kan vereyim gerçekten gecikmeler çok oluyor bu aylarda kaç tane post gördüm 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esila sultan (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
27 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eymenim02 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
0 oy
1 cevap 186 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ilosemins (167 puan) tarafından soruldu

405,802 soru

12,161,173 cevap

36,606 kullanıcı

...