Merhaba kızlar bildiğniz uzere ben sosyal annede de uyeydim. Simdi uzatmadan bi konu accamm isim vermicem burda olanlar ordada vardı. Orda birisi kendi biliyo kimmm... benim adıma post acmıs yeter senmi dikislisin tek senmi hamilesin bikdım artık bi doğursanda snde kurtulsan bizde. Neyse altlna 52 tane yorum gelmis özelde bana canm cicim yazanlar orda beni baltalamıslar. Sorunu var galiba doktorum bana iyi deyilsin doğuramassın dedikde inanmamıslar kendim uyduruyormusum. BU KARNIMDAKİ COCUGUN HAYRIN HİC GÖRMEYİM Kİ ne dediyse burayada orayada aynısın yazdım. Artık kendimden hic bi sey yazmadım inanmamıslar falan hatta fısdığım isminede deli ya oğlana fısdığım derlermi diye yorum gelmis ben kız zan. Ettim demis sahsi benle canm cicim durumunda. Dedim ki ilk ultrasonumda oglum yer fısdığna benziyordu ona göre o lakabı takdık. Diye. Bide siz ler kıza fısdık dersiz biz demeyiz.
Serklaj oldum esimle iliskiye girdim yani oldu isde doktora utandım sormaya biraz agzı cırık bi tip her kese söylerdiki serklaj yapdım gidib iliskiye girdi diye ona göre sormadım irdan sordum yaxmıslar ki yapdıysan bi napalım seni tesellmi edelim diye .. benim sorunlarımla alay ettiler gulduler yoldaydım o zaman basıma agrıkar girdi bende yasadiklarımı yasamanız dileyiyle post acıp cıkdım hic aff etmiyecem Allah göruyor ya ki beni nasıl uzdunuz kırdınız hic olmadık yere durumumla alay ettiz neyse uzun oldu aff edin ama paylasmalıydim cunki siz bana deyin ben haksızmiyim her kes bilir ki ne orda ne burda kimseyle kotu olmadım kimsenin acılarna paylasımlrna gulmedim neden ben yaa