Merhaba kızlar bildiğniz uzere ben sosyal annede de uyeydim. Simdi uzatmadan bi konu accamm isim vermicem burda olanlar ordada vardı. Orda birisi kendi biliyo kimmm... benim adıma post acmıs yeter senmi dikislisin tek senmi hamilesin bikdım artık bi doğursanda snde kurtulsan bizde. Neyse altlna 52 tane yorum gelmis özelde bana canm cicim yazanlar orda beni baltalamıslar. Sorunu var galiba doktorum bana iyi deyilsin doğuramassın dedikde inanmamıslar kendim uyduruyormusum. BU KARNIMDAKİ COCUGUN HAYRIN HİC GÖRMEYİM Kİ ne dediyse burayada orayada aynısın yazdım. Artık kendimden hic bi sey yazmadım inanmamıslar falan hatta fısdığım isminede deli ya oğlana fısdığım derlermi diye yorum gelmis ben kız zan. Ettim demis sahsi benle canm cicim durumunda. Dedim ki ilk ultrasonumda oglum yer fısdığna benziyordu ona göre o lakabı takdık. Diye. Bide siz ler kıza fısdık dersiz biz demeyiz.
Serklaj oldum esimle iliskiye girdim yani oldu isde doktora utandım sormaya biraz agzı cırık bi tip her kese söylerdiki serklaj yapdım gidib iliskiye girdi diye ona göre sormadım irdan sordum yaxmıslar ki yapdıysan bi napalım seni tesellmi edelim diye .. benim sorunlarımla alay ettiler gulduler yoldaydım o zaman basıma agrıkar girdi bende yasadiklarımı yasamanız dileyiyle post acıp cıkdım hic aff etmiyecem Allah göruyor ya ki beni nasıl uzdunuz kırdınız hic olmadık yere durumumla alay ettiz neyse uzun oldu aff edin ama paylasmalıydim cunki siz bana deyin ben haksızmiyim her kes bilir ki ne orda ne burda kimseyle kotu olmadım kimsenin acılarna paylasımlrna gulmedim neden ben yaa
Herkesle samimi olma insanların gerçek yuzunu goremezsin biraz ağır ol bende senin gibiydim önceden sonra sırtımdaki bıçaklardan koleksiyon yaptım bu zamanda kendinden başka kimse seni düşünmez
Canım boşver birbirini görmeden bile çekemeyen insanlar var Allaha havale edeceksin senin ne çektigini senden daha iyi kimse bilemez boşver bırak arkandan konuşsunlar demekki yüzüne konuşacak cesaretleri yok uzaktan laf söyleyerek egolarını tatmin etsinler senin hastalığınla acınla dalga geçsinler gereken olgunluğa erişemişler
burdaki insanlarin hic biri kafaya takilacak kadar degerli degil canim benimmm bi engellemeye bakar aman herkezzin dedigini takarsan hasta olursun benden sana tavsiye
Kimin ne çektiğini kimse bilemez boşver canim takılma Allaha havale et gitsin
Burada herkesle çok samimisiniz çok içli dışlısınız 40 senelik dost gibi. Okuyorum görüyoruz yani ben epeydir burdayım tanıdığım bir kaç kişi var oda yorumda konuşuruz özelde bile mesajlaşmayız fıstığım sen benden sonra geldin buraya.
Konusanlar annen degil baban degil kaldi ki annen baban bile olsa senden ve bebeginden onemli degil canim senin yazdiklarini cogu kez goruyorum okuyorum ben temiz kalpli birisin bence insanlarin dediklerini bu kadar takma canina yazik
Herkesle bukadar içli dişli olmanız dogru değil çünkü ne kadar taniosunuz burdaki insanları düşünün yani evinizdeki kocanizi zaman gelip tanimiosunuz
Özelinizi ulu orta bu kadar paylaşmaniz doğru değil o sizin özeliniz yatak odasına Melekler bile girmezmis karı kocanın olduğu yere burdan pay bicin ne demek istediğimi
Tanımadığınız insanları bu kadar da kaale alıp değer vermekte sizin hatanız
Siz kime ne kadar izin verirseniz insanlar sizin hayatiniza o kadar parmak sokabilir
Ben sana ne dedim kuzum !!! Kimseye çok özel şeylerin bazen bahsetme demedim mi sahte insanlar samimiyet görünce kendi heveslerine yenik dusuyorlar. Kötü art niyetli olan insanlarla muhattap olmucaksin ikiyüzlü insanların ağzında tat. Dillerinde ise fesatlik vardır unutma! ! Daha Küçüksun kötü insanlar malesef çok sen önüne kendine eşine bebeğine dalgana bak kimse kimseyi görmediği için uzaktan yazmak sanki kul hakkına girmiyor gibi davrananlar var herkes mükemmel değil malesef sen kendin givi bilip karşı tarafa yazıyorsun ama yazma birdaha kim olduklarını bilmem etmem ama samimiyet herkes anlamaz bunu kafana sok ! İnsanlar demez bunun kimsesi yoktur belki yada danisacagi biri falan oyüzden çizgini çek; )
Kız seni sevmeyen ölsün ! Onlar kendi fesatliklari senin kadar cana yakın olmadıkları için seni üzmeye yermeye yer aramışlar boş ver binamı üzülüyorum herkesin karakteri farklı ne güzel cana yakın konuskansin.. zaten gerçek hayatta üzerimizde yeterince yük var bari burada özgür olalım özgür özgür herse yi yazalım boş ver kimin ne düşündüğünü başına gelmeyen anlayamaz üzme sen tatlı canini
İyı niyetinle kaybediyorsun sen , herkesi kemdin gbi sanma cnm bnm bak uzuluyorsn sonradan
Alllaha havale et canim rabbim goruyor herşeyi gönlunu ferah tut
Insan yaşayınca anlyo benim postumun altına sende kötü yorum yapmıştn nasl üzücü bi durum demi
Işte insan evladı çiğ süt emmiş herkez iki yüzlü olmuş bosver takma
Ah canim su sosyal medyayi cok onemseme tanimadigin etmedigin insanlari bu kadar takma kafana inanki cok cabuk yipranir ALLAH korusun dert sahibi olursun herseyi takma bu kadar sen hemen samimk oldugun icin bence herkesi kendin gibi sandigin icin kiriliyorsun malesef hayatin kanunu bu herkesi kendin gibi sanarsin ama yanilirsin bende hep bu yuzden kaybettik yiprandim ama artik gozumu actim en guzeli kocanda olsa arada hep bir mesafe olmasi uzme tatli canini hayatinda hic gormedigin insanlar icin bu kadar yipranma
Bende açıkçası helal etmiyorum burdakielr saçma sapan tavırları saçma sapan yorumları hemde paornayak gibi ona buna yalancı veya erkek damgası yapistitanlar var onlar yüzünden soğudum su uygulamada demekki bir insan hiç tanımadığı insanlardsn da tiksinebiliyormus boşver eden bulur herkes muneccim olmuş ya senin hayatını biliyor görüyorlar guya
Canim oncelikle kimse kusursuz degil herkesin hatasi günahı var. Ama kimse yayın yapmıyor bunu sana daha onceden de demistim uyari niteliğinde. Çocukluk da yaptığın cahilliklere kadar bahsediyorsun. Insanlarin sana böyle davranmalarina yine sen sebep oluyorsun. Senin niyetin kötü olmayabilir ama herkese herseyini anlatmak iyi bise degilki. Yasin kucuk bizlerden biraz cahilligine veriyorum ama anne olacan yarin cahil mahil kimse bilmez. Bu huyunu torpulemen lazim. Bide sorularin yanlis olmasada sorma seklin cok yanlis genelde. Yani yanlis kelimeler kullanıyorsun oyuzden seni yanlis anlıyor lar:/ bosversen bundan sonra eskiye cizik at kendine ceki duzen ver. Herkes niyetine gore ettigini bulacak. Sosyal medya uzerinden tanistigin kisiler için bukadar kendini uzmene gerek yok. Bebegini düşün.
Kendini bilmez dengesiz çok kuzum boşver üzülme sen tatlım
Tanımadığın görmediğin insanların boş lafları yüzünden karnımdaki çocuğun hayrını görmeyeyim kelimesi biraz ağır olmuş bence.ne olursa olsun çocuğumu böle boş seylere karıştırma
Canm evt bende şimdi girdim admin paylaşım yapmış birdaha fisdik hakkında paylaşım yapan atilacaktır diye boşver takma sonuçta tanimiyorsun
1,491,723 soru
24,375,710 cevap
348,309 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın