Tavsiye istemişsin, önce nasıl bir kapalı olacağını hayal et ve yavaş yavaş araştırmaya başla ilk etapta direkt ferace ağır gelebilir ama yapadabilrsin önce beğendiğin kendine uygun gördüğün tüm şal, eşarp, etek vs tesettür kıyafetleri teker teker satın al ve köşedeki bir bavula at sonra bi zaman sonra o bavulu bi aç ve bak bir sürü tesettüre uygun kıyafetin olmuş işte o zaman giy ve en kalabalık (sınıf gibi, iş yeri gibi ) bir ortama gir ki herkes aynı anda görsün şaşırsın ve orda bu şaşkınlık evresi tek seferde bitsin. Yada kapalı halinle bi resim çekil ve profil yap (duyurmak amaçlı) herkes aynı anda görsün ve yüzyüze karşılaşana kadar zaten tüm çevren alışmış olsun.inan o bavulu yavaş yavaş doldururken sen de farkında olmadan zihnen ve kalben alışmış oluyorsun ve bş gün gelip o bavulu açıp baktığında tamam artık herşeyim hazır ben de hazırım diyorsun ve mümkünse kapalı, doğru tesettürlü bir arkadaşın varsa ilk onla çık sokağa o sana güç verecek yada annen de olur. Benim böyle olmuştu o kadar güzeldi ki hem de ailem karşı olmasına rağmen çok katı olmasına rağmen cesaret etmiştim. Senin ne için cesaretin yok bunu da iyi bi düşün derim? Allah hayırlı eylesin güzel bir düşünceye girmişsin Allah tamamına erdirsin kardeşim.