0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (1,102 puan) tarafından
Kızlar ilk sezeryan oldu Cok zorlandım her yönden 28 haftadaym o kdr korkuyorm ki son ay gelsin istemiyorm  düşünce aglama derecesine geliyorum dün rüyamda gördüm dogurcaktm o kadar Cok korkuyordum ki panik oluyordum   aglamaya başlıyordum napacam bılmyorum:(

3 Cevaplar

0 oy
(19,014 puan) tarafından
Ben de doğuma doğru korkmaya başlamıştım. Ama ilk dogumumla taban tabana zıt şeyler yaşadım..ilk dogumumda 20 gün oturamamistim. Çok zor hareket ediyodum. 2. Doğumda dogumhaneden yürüyerek çıkacaktım nerdeyse izin verseler. Her doğum farklı yani. Kafana takma. O bebek bı şekilde dünyaya gelecek. Ama inan ki çekilen acılar o hastaneden bebeğin sağlıklı kucağında olarak çıkmaktan zor degil. Sen bebeğini sağlığına odaklan. Belki bu doğumun çok daha kolay olacak. Bilemezsin
-Reklam-
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Aklına gelen olumsuz durumlar binde bir ihtimlaller. Dünyada o kadar çok birden fazla sezeryanlı var ki. Bende hamileyim galiba ve iyi düşünmeye çalışıyorum. Ikincinin daha kolay olmayacağına emin mısın kafandaki senaryoyu pozitif bakış açısı ile değiştir. Dualarını oku, Allaha tevekkül et asla yarıyolda kalmazsin
0 oy
(8,571 puan) tarafından
1 doğumum cok zor oldu normal doğum oldu ama sonra rahat hareket etim sadece doğumdan sonra karnıma öyle bi ağrı giriyodu ki cöküp kalıyodum ama zamanla oda gecti şimdi yine hamileyim tabi korkuyom ama hayırlısı 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 61 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 385 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yuska (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 190 göst.
16 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kaavi (2,748 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 214 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu

406,405 soru

12,186,117 cevap

36,690 kullanıcı

...