Şimdi canım benim her kesin bakış açısı tam farklı ...mesela ben katiyyen sezeryan etmem korkuyorum sezeryandan ama benim etrafımdakılar hepsi sezeryanı destekliyor vede hep bana neden sezeryan tercih etmiyorsun normal doğum çok zor sen nasıl seçiyorsun o tercihi...falan diyorlar ...Ama ben ilk oğlumda 6 saat sancıyla oğlumu doğurdum baya kilolu vede boyu 3 aylık bebek boylarındaydı ,doğumum kolay oldu sadece dikiş atıldı kanamam oldu ve 2 saat sürecle beklemeye alındım yeniden dikiş atılmalı oldu,korkuticu seslensede benim için kötü geçmedi normal doğum sürecim...Şimdi 2ciye hamileyim 34+3 haftalık ,bebeğim ters duruşda bu yüzden 36ya kadar düzelmezse sezeryan söylediler ve açıkçası söylediğim gibi sezeryanda bir doğum seçimi olmasına rağmen ben hoşlanmıyorum ama ALLAH bana bu yolu son yol olarak gösterdiysede ben o yolu seçmek mecburiyyetinde olacağım.ALLAHdan hayırlısı bakalım.Sende kendini korkutma ALLAHdan hayırlısı inşaALLAH 2ci doğumun ister normal olsun ister sezeryan kolay olur inşaALLAH ❤️❤️❤️