0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bir kaç ay oldu taşınalı buraya doğalgaz geçen ay bağlandı işte eşime dedim ocağa da bağla tüp bitsin öyle dedi ya zaten tüp bizim değildi yarimken ev sahibi bıraktı bize sağolsun dedim aynı şekilde kalsın işte yok bitsin kimseye gerekmez zaten dedi ve sonuç dün az vardı şimdi baktım komple bitmiş doğalgazı takabilecek bir kişi tek varmış o da akşama anca gelirmiş neler hazırlayayım şimdi eşim yat uyu boşver kahvaltıyı diyor ben hamileyim kızım da patates diyor fırında yağlı kağıtta yapsam güzel olur mu ki bilmiyorum eşimin rahatlığı yüzünden böyle rezil oluyoruz işte beni dinlemedigi zamanlar hep böyle oluyor halbuki dediğimi yapsaydı bu durumda olmazdik iyice sinirlerim bozuldu ya

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Firinda da çok güzel oluyor canim at fırına patatesi sıkma canını akşama gelir yaparlar inşallah 
tarafından
İnşallah deniyeyim bakalım kendi uyudu açlığa alışkın uyku daha ağır basar onda da kızım aç ben açım vala
-Reklam-
+1 oy
(51,321 puan) tarafından
bende cocuk yokta ondan yat uyu diyor sandim.sen uyuyacaksin da cocuk ne olacak bu seferlik cikolata ekmek falan yedir aksama kizartirsin firinda denemedim hic
tarafından
Kız rahat işte çocuk aklına gelmedi o an o biliyor her şekilde çocuğa bir şeyler yedirecegimi
0 oy
(5,310 puan) tarafından
Firiinda da oluyor ama tost falan yapabilirsin makinen varsa
tarafından
Tost makinem yok ben çok severim tostu o yüzden aldırmadim kilo alırım çok yerim dedim pişman oldum bu hafta bakacam alacam birtane
0 oy
(1,605 puan) tarafından

Fırında patates te güzel olur. Yumurtalı ekmek yapılabilir üstüne peynir vs koyarsın. Tost ekmeği varsa tost. Tahıllı ekmeğim bitti bende az önce yulaf tost yaptım. Hiç Bisey beni aç bırakamaz :D

(1,605 puan) tarafından
Pardon tost makinesi varsa dicektim
tarafından
Tost makinesi yok ama ihtiyacmis anladım artık
0 oy
(2,566 puan) tarafından
Patetesleri elma dilimi gibi kes tuzla sonra fırın poşeti varsa onda güzel olur yağla tepsiye koy benimkiler bunu çok seviyor
tarafından
Ay attım fırına çok güzel oldu da hanımefendi niyeyse beğenmedi bunlar değişik dedi
0 oy
(1,322 puan) tarafından
Su ısıtıcı varsa çayı onda yaparsınız, fırında baharatlı patates kızartma güzel olur, ekmek dilimleyip pizza gibi çeşitlendirebilürsiniz,tost makinesi

Varsa tost olur sucuk kızarır yumurta pişer 
tarafından
Tost makinesi herkes yazmış onu kesin alacam ben ya
0 oy
(327 puan) tarafından
Yuvarlak dilimler yap diz tepsiye azcık yağlayip at fırına çok güzel oluyor
tarafından
Yaptım ince yaptım çabuk kızarsın diye güzel oldu canım hatta yagdakinden daha güzel oldu
(327 puan) tarafından
Evet bencede daha güzel oluyor ben bazen öyle yaparım daha lezzetli oluyor afiyet olsun :)
0 oy
(3,120 puan) tarafından
Ben oğluma hep fırında patates kızartması yapıyorum 
tarafından
Vala bizim kız beğenmedi anne bunlar değişik dedi fırında gördü ya belki ondan yinede yedi
0 oy
tarafından
Fırında yap gayet güzel oluyor 
tarafından
Yaptım canım sağol
0 oy
(5,171 puan) tarafından
Valla ben öyle rahat kocanın önüne bir tek peynir ekmek koyardım başkada birşey yapmam 
tarafından
Ona yapmak için sormadım ki kız kızım istedi ondan patatesi attım fırına bize de peynir zeytin indirdim dedim patatesi yeme kıza yaptım yemedi zaten kız yiyor fiye
0 oy
(6,083 puan) tarafından
kredi kartını al giyinin kızınla çıkın dışarıda kahvaltı edin sorarsa ocak yoktu aç mı kalsaydık dersin bacım :D bizim su kartında su bitmişti 2 3 kere eşime kalk git doldur 2 dk yemek yapmam lazım dedim kalkmadı gittim cüzdanından kartı aldım oğlumla giyindim nereye dedi ben su yokken yemek pişiremiyorum yemeğe gidiyoruz dedim kalktı oda geldi yemeği yedik dönüşte su yüklettik shshshs :D sonra diyo ki ee suyu yükleyeceksek niye dışarıda yedik dedim kaçkere kalk dedim kalksaydın
(438 puan) tarafından
Bak bu yorum çok iyi sen böyle rahat olursan bizde rahat oluruz :)))
(6,083 puan) tarafından
Valla öyle bacım yani hiç uğraşmam onun uğraşmadığıyla :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 126 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
0 oy