0 oy
363 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,333 puan) tarafından
Kızlar hani aylık düz saç yapımı oluyor gerçek mi acaba yapan varmı arkadaşı falan bilgisi olan var mı  ben sordum 3 aylık 800 dediler fiyat nasıl acaba  saçlarım kıvırcık değil hafif dalgalı 3 çocuklar asla bakım yapamiyorum  denemek istedim eşim düz tel tel saç seviyor böylede seviyor aslında ama biraz kendime bakmak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi kaç saat sürüyor yapımı 

6 Cevaplar

0 oy
(3,566 puan) tarafından
Ben yaptırmak istemiştim. Kuaför düzleştiricinin yaptığı gibi bi düzlük bekleme. Banyo sonrası yine düzleştirmen gerek dedi. Sadece düzleştirme süreni kısaltır dedi. Fiyat olarak iyiymiş sizinki. Ben yaptırmadım. Bi yaptırıp denek isterdim aslında. 
tarafından
Hayır kesinlikle yapmadım çünkü saçlarım ipek gibi yumuşacık olmuştu 9ayın sonunda böyle dalganımsı etki bıraktı eski haline döndü .
(3,566 puan) tarafından
Çok iyiymiş.
(1,333 puan) tarafından
Canm ben şampuan kullanmiyorum zeytin yağlı sabun kullanıyorum sorun olur mu yaparsam
tarafından
Evet canım tuz oranları yüksek onlarında
(1,333 puan) tarafından
Tuzsuz şampuan saçımı vok kurutuyor dp kullanıyordum sen hangisini kullanıyorsun canm
-Reklam-
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Ben berkarken keratin alıp kendim yapmistim  ama tek kişinin yapması imkansız çok zor saatlerini alır 3 4 saatini alır ve üç gün saçın ıslanmayacak 3 gün üst üstte düzleştirici yapacaksin.

Beni 1 sene götürdü ama yağmurda ıslanırsın veya banyoda hemen saç kurutma makinasi ile kurutman lazım ıslak kalırsa çabuk bozulur 
(1,333 puan) tarafından
Ben güzellik saolunda yaptrmayi düşünüyorum canm yaparsam tabi
0 oy
(859 puan) tarafından

Benim saçlarda dalgalı keratin yapmadan önce çok cansız tuglu duruyordu :) bujiteriden aldim trend yoldada var kendim yaptım evde mis gibide oldu dustan çıkıp kurutunca dum düz pamuk gibi hiç kuaföre o kadar para vermene gerek yok bence ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum 

BİO KERATIN GOLD
(1,333 puan) tarafından
Nasıl yaptın canm anlatabilirmisin
(859 puan) tarafından
Youtubede var videoları canım ben normal saçıma boya yapar gibi sürdüm 45 dk o şekil bekledi ara ara fonle işi verdim kisa kisa 45 sonra fonle tamamen kurutup duzlestiriciyle iyice duzlestirdim 2 gün bekledi saçımda gün içinde 3 4 kez duzlestirdim gene ama duzlestirici derecesinin 230 olması lazım güzel düzleştirmek lazım 2 günün sonundada yıkadım sonuç pamuk gibi saclar
0 oy
(11,007 puan) tarafından
Ben daha önce çok daha pahalı olduğunu duymuştum bu fiyat uygun geldi. Ben de çok istiyorum bunu ama kıvırcık saça etki eder mi kesin bilemiyorum :/ ben de şurda bekleyim iyice bilen birileri yazar da aydınlatır inşallah
(11,007 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederim :) emzirirken yaptırsak sıkıntı olur mu acaba? Doğumdan sonra düşünüyorum bu sefer kesin.
tarafından
Ay kız hatırlamıyorum valla yıllar oldu yaptıralı
(11,007 puan) tarafından
Sağol yine de :) koydum kafaya çok şey değiştirdim saçı da değiştircem :D
tarafından
Değiştir valla çok güzel oluyor bide güzel yapanı buldun mu değme keyfine:D
(11,007 puan) tarafından
O zor ama buluruz inşallah :)
0 oy
tarafından
Keratin bakımı 6 saat sürüyor yaptırmak istiyorsan sabahtan kalkıp gitmen lazım bide ilk 2 gün saçına su deydirmemn lazım fiyatta uygun geldi bana 
0 oy
(5,093 puan) tarafından
Ben yaptırdım ve bundan sonra hep yaptıracağım galiba çok memnunum. Saçımın o kabarikligi zayıflığı gitti.
(1,333 puan) tarafından
Ne kadar a yaptın canm
(5,093 puan) tarafından
Omuz hizamda olan ince telli saçımdan 1500 lira istediler. Ama benim gitme sebebim en iyi markalardan birinin ürününü kullanması oldu.
(1,333 puan) tarafından
Hangi marka canm
(5,093 puan) tarafından
Naturabase marka
(1,333 puan) tarafından
Tamm canm çok saol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 197 göst.
16 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 175 göst.
9 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
17 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde noluyokk (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
25 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Kartanesi1 (142 puan) tarafından soruldu

412,321 soru

12,412,065 cevap

44,890 kullanıcı

Kategoriler

...