Kızlar moralim yerlebir gerçekten, esim annesiyle ve kardeşleriyle konuşmuyordu sebebide annesiyle babasının kavga etmesi kaynanam evi terk edip bosancakdi eşim mâni oldu bu sefer eşime kardeşleri sen ne karisiyorsun dediler eşimde öyle annem ve kardeşlerim yok dedi bana diyordu evime gelmesinler alma etme bende arada alıyordum onlarda yeğenini ozleyip görmeye geliyordu geçen halası amcası 2 görümcem oturmaya gelmiş kapıyı açtım bakdim onlar insan bişey de diyemiyor ama o gün söyledim eşim laf söylüyor dedim görümcem bizedemi karisiyo dedi evet dedim, ben dedim annesi ve kardeşleri ile barisir ne zamana kadar küs durucak, ogun gorumcemle mesajlasmisiz silmeyi unutmuşum eşim görmüş bana geldi telefonu fırlattı üstüme yürüdü vurmaya kalkti evemi aldın dedi bende dedim neyapayim ozaman gidip kendin söyleseydin evime gelmeyin diye beni araya sokup beni kötü ediyorsun dedim halasını aradi birsuru saydı sovdu küfür etti okadar sasirdimki bu tepkisine bide senide bosucam s.ktir git diye laflar etti. Gecede geldi yanıma yattı. Bana göre çok abarttı sakince konuşabilirdik.