0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (1,245 puan) tarafından
Kizlar 2020 doğumlu 3bucuk yaş bı oğlum var oyuncakların tekerlerin çıkarıp takmayı oyuncakları sökmeyi çok seviyor bazende oyuncak kiriliyo tabi sökerken ne yapmalıyım sizce neden oyuncaklarını kırıyor 

7 Cevaplar

0 oy
(2,569 puan) tarafından
Benim oğlum da 2020 doğumlu oda böyle şeyleri çok sever bence anormallik yok 
(1,245 puan) tarafından
Ama bazende atıp kırıyor bend güzel güzel oynasın istyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki de yere çalıyor onlarda sesli oyuncaklar birdaha çalışmıyor 

Ve çok seviyor çokta pahalı defalarca uyardım yine aynı artık saldım 
(1,245 puan) tarafından
Olmazki ama böyle güzelce öğrenmesi gerekmezmi
tarafından
Gerekiyor ama üzerine gittikçe daha çok yapıyor
0 oy
(848 puan) tarafından
Benim eşimde öyleymiş. Merak ediyormuş hep saati paröalıyormuş oyuncakların içini açıyormuş. Elinden her iş gelen biri tesisat olsun elektrik olsun. Becerikli olcak annesi ;) 
(1,245 puan) tarafından
Valla oyuncaklarının içinden geçiyor inşallah becerikli olur
0 oy
(1,989 puan) tarafından
Merak ediyordur ondan sök tak yapıyordur normal çok kizip merak duygusunu törpülemeyin bence normal bir durum o yaş çocuklar için 
(1,245 puan) tarafından
Oyuncaklar çok pahalı gerçekten bide sesli falan olunca neyse dedim ona bidaha sana oyuncak almiycam bakalm inşallah etkili olur
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Aynılar cnm malesef benim oğlan da 3 yaşında 2020 doğumlu aynı hep defalarca dikkat et demekten yoruldum :)
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Benim oğlumda 3 yaşında asla kırmaz güzel oynar bu zaman ladar hiç kırdığını görmedim ama bi arkadaşımın oğlu var her geldiğinde oğlumun 2 3 tane arabasını mutlaka kırıyor oğlum artık vermek istemiyor bu sefer o ağlıyor ona verince benimki ağlıyor bemde artık onlar geliyoruz dediğinde oğlumun arabalarını kaldırıyorum kriz çıkmasın diye 
0 oy
(3,071 puan) tarafından
Takip cikarilan sokulen oyuncaklar var 101 e falan geliyor yaninda vidasi oluyor cocuk sokup birlestiriyor onlardan alabilirsin. 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 306 göst.
0 oy
2 cevap 370 göst.
+1 oy
21 cevap 263 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde aycayurtsever78 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 259 göst.

409,901 soru

12,323,806 cevap

39,045 kullanıcı

Kategoriler

...