Selamün aleyküm kızlar şimdi merak ettiğim bir soru soracağım size. Biz eşimle severek evlendik ben egeliyim eşim doğulu aileler en baştan beri birbirimize uygun olmadığımızı söylerler biz dinlemedik evlendik çok şükür iki tane çocuğumuz var kendi halimizdeyiz herkese elimden geldiği kadar saygılı olmaya hata kusur yapmamaya gayret ediyorum eşimin ailesi gelse yemek olsun çay olsun tatlı kahve ne varsa herşey ikram ediyorum hal hatır soruyorum ama ne hikmetse Ege'nin gelinlerini kızlarını beğenmiyor kayınvalidem çok tembel oluyorlar kaynanasinin evini temizlemiyorlar yemek yapıp gorumcesini kaynanasını davet etmiyor diğer gelinimi kendi memleketimden alacağım diyor yani bu lafı bana söylüyor.. anlayana artık sen gelsen bizim oranın kızlarını görsen ağzın açık kalır ne uyku bilir ne oturmak bilir hep iş yaparlar kaynanayi görümceyi davet eder hayran kalırsın bir görsen diyor Muhammed'e oradan alacağım buradakiler benim kafama yatmıyor diyor gerçekten öyle mi hiç mi yorulmuyor bu kızlar hep yemek hep davet mi var ?? Herkes gidip kaynanasinin evini temizliyor mu ? Gorumcesinin çocuklarına bakıyor mu ?? Gerçekten dürüst olarak merak ediyorum ben kendi çocuklarıma zor bakiyorum görümcem çalışıyor nasıl onunda çocuklarına bakayım ?? Ama doğuda bakılıyor Muş doğrumu bunlar özellikle Mardin bölgesi böyle mi gerçekten