0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar suan 155 boy 66 kiloyum yaza kadar 56 olmak istiyorum neler yapabilirim şuan ilk hedefim 60 ı görmek 1 ayda görmek mümkün mü 60 ı akşam 7den sonra yemeyi kestim ekmeği kestim galeta yiyiyorum kahvaltıda sadece başka neler önerirsiniz cayda kahvede seker kullanmıyorum ara öğün acıkırsam kahve yanında bir cikolata yada kayısı leblebi yiyiyorum ama hızlı vermek istiyorum yaa 

8 Cevaplar

0 oy
(58 puan) tarafından
Sabahlari degisiklik olsun diye yulaf yiyebilirsin yulaf lapasi omlet yulaf tost vs gibi tadi o  kdr kotu degil
-Reklam-
0 oy
(12,688 puan) tarafından

Bu kadar ac kalarak verme bence yaza kadar cok var 6 7 kilo verirsin rahatlikla. Kahvaltini falan guzel yap corbani ic. Spor yap hareket et. Bende 1.57 58 kiloyum suan. Ama 60 bandini kirana kadar anam agladi :D

tarafından
Canım cok katı yapmıyorum diyeti zaten sabah peynirli yumurta salatalık domates maydanoz yedim salca sos bandım galeta yı tabiki :)) öğlen mercimek köftesi akşamda öyle aralıklı oruc gibi 2 öğün yiyiyorum ama herseyi kesemiyorum pilav makarna baya bıraktım sen nasıl yaptın canım yaa bende 57 fln olsam spor değilde yürüyüş yapsam olur mu
0 oy
tarafından
Kahvenin yanına kuru meyve ye en iyisi çikolatayı kes canim incir kayisi hurma falan hem tok tutar seni bir de emzirmiyorsan dükkan birası yap bol salata yap sabahları da aç karınla limonlu su iç 
tarafından
Limonlu su işe yarıyor mu canım cidden bide ac kahve içmekte iyimiş onu asla yapamıyorum yaa bide su içmeyi
tarafından
Evet canım işe yarıyor bende içemiyorum malesef kahveyi hemen kalbim çok kötü atıyor o yüzden aç karınla içemiyorum
0 oy
(54 puan) tarafından
Ben bu listeyle bir ayda yedi kilo verdim hepside yağdan
0 oy
(54 puan) tarafından

Liste bu canım

image

tarafından
Canım yazılar pek belli değil yaa bana atsan mail olarak özelden yazsam
0 oy
(1,321 puan) tarafından
5 ten sonra yemiyorum, kahvaltı da mutlaka yumurta yeşillik peynir çiğ kuruyemiş tüketiyorum. Akşam yemeğinde salata yoğurt mutlaka oluyor. Pirinç makarna tüketmiyorum. Ekmek meyve yiyeceksem sabah kahvaltısında yiyorum.3 aya yakın bi süre de yürüyüşte yaparak 13 kg kadar verdim .8 aydır korumadayım . Tüketmediğiniz besinleri bir süre sonra yeyince vücut tepki veriyor Ona göre çok uzak kalmadan fazla da yemeden ayarlamak gerekiyor 
tarafından
Maşallah canım ekmek olarak ne yedin su içtin mi yürüyüş falan
(1,321 puan) tarafından
Karabuğday unu ile ekmek yaptım arada ama ben çok ekmek yemiyorum zaten olmasada olurdu benim için. Ama arada poğaça pankek de yediğim oldu abartmadan.  Yürüyüş ile Leslie yaptım birde pilates hareketleri haftada 4 gün . Suyu da bol içiyoruz. Yeşil çay soda beyaz çay filtre kahve de içiyorum gün içinde
tarafından
Ahh o ekmek zaafım :(( onu bıraktım galeta yiyiyorum buğday ekmeği mi kullansam iki fincan yeşil çay içiyorum filtre kahve içemiyorum pek ya su da sporda yürüyüş fl düzenli yapamıyorum başlayalı bugün yedim bitane poğaca
(1,321 puan) tarafından
Zamanla oturacak , yedim diye pişman olup bırakmayın devam edin. Ben uzun zamandır ekmek çok yemiyorum.
tarafından
Aynen amacım kontrolü sağlamayı öğrenmekti bugün bir poğaca yiyerek kendimi tutmanın mutluluğu var :)) akşamı kestim canım ceken seyleri gündüz yiyiyorum genelde eriteyim diye buğday ekmeğimi alsam birde hamur işi için fln buğday unu mu kullansam
(1,321 puan) tarafından
Unun her türlüsü karbonhidrat mümkün olduğunca az kullanın . Ben karabuğday unu siyez unu kullanıyorum. Ekmeği de ta m buğday alabilirsiniz. Tahin ekmeği mercimek keki krebi alternatif olabilir
tarafından
Glutensiz un mu iyi karabuğday cavdar fln mı canımın ektiği hamur işini hiç değilse sağlıklı yapsam kilo almasam
(1,321 puan) tarafından
Karabuğday glütensiz un kategorisinde aşırıya kaçmadan tariflerinizde kullanabilirsiniz. Pankek tarzı biirşey için Hindistan cevizi unu da kullanabilirsiniz. Ama sağlıklı yağları ve renkli sebzeleri beslenmemize muhakkak ekleyelim. Avakado yağ yakımında çok etkili Hindistan cevizi yağı da. Pancar turp karnıbahar brokoli
Vs. Ne kadar renk o kadar iyi
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Yulaf yeşil cay ve yürüyüş kuzum o kadar çok etkisi var ki :)
tarafından
Nasıl kullanıcam nezaman nekadar yulaf ney
(1,530 puan) tarafından
Kahvaltıda yiyebilirsin kuzum marketlerde var farklı tarifleri de var omlet falan yapabilirsin çok da güzel oluyor
0 oy
(414 puan) tarafından
Gel birlikte verelim kiloları bnde 65-66
tarafından
Nasıl olacak canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 260 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,612 göst.
0 oy