0 oy
105 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
21 aylık kızım var 36 haftalık hamileyim kızımı dün memeden kesmeye başladım günlerim zor geçiyor bazen yuruyemiyorum annemi çağırdım geldi işleri yemeği vs yaptı 

Çocuk altına yaptı eskiden anında açardım ama bı 10 dkka bekledim annem böyle bkletirsen pişik olur daha çok ugrasirsin dedi ya bn normlde bkletiyo muyum dedim yapamıyorum ki seni çağırdım yapsam yaparım bunca zaman kim baktı bu çocuğa dedim alt bezi niye kullnmiyorsn dedim kim alacak içerden kötü kelime kullndim 

Senin çocuğunda sana yapsın dedi

Bnde çocuğum hastayken şunu yap bunu yap dersem sen gibi davranirsam etsin dedim

Yani kısaca patlamk uzereyim iyice sistim vücudum gergin bana dokunmayın işlerimi yapın yardım edin lafını söylemeyin diyorum anlamiyolar iyicp 

5 Cevaplar

0 oy
(4,224 puan) tarafından
Gerginsin anladığım kadarıyla biraz sakin ol eşin ve annen yardımcı olmali bence de hem hasas iki dönemi birlikte yaşıyorsun allah yardımcın olsun sende biraz daha sakin davranmaya çalış etrafindakileri kirma hallolur inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,812 puan) tarafından
Yani hamilesin tm ama annen yanlış bişey dememiş haksızlık etmişsin bence gönlünü almalsn
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Sen Bence annenin kıymetini bil gelmiş yemeğini işlerini yapmış daha ne yapsın kadın senin sinirlerin gergin her anne gelip yapmıyor emin ol 
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Bacı tamam hamilesin stresli sin ama annen kötü bişy dememiş yani kadını hem cağrıyon yardım etsin die hemde kızıyon nasıl iş bu bnm annemde bana derdi halada öle kalkıp kırmam yani 
0 oy
(722 puan) tarafından
Hem cagrimissin kadincagiz herşeyi yapmış üstüne çok ayıp etmişsiniz 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 186 göst.
20 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Tahirbebek (502 puan) tarafından soruldu
+5 oy
22 cevap 228 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kevokimmm (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 168 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneymben (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 133 göst.

410,915 soru

12,365,604 cevap

41,979 kullanıcı

Kategoriler