0 oy
141 göst.
önce Diğer kategorisinde (733 puan) tarafından

Kızlar büyük oğlum 3 yaşında küçük oğlum 14 aylık ben büyüdükleri için çok üzülüyorum bazen fotoğraflarına bakıp ağlıyorum hatta küçük olanın hareketleri şu an çok tatlı geliyor ama büyük oğluma memeyi bıraktırırksn duygusal olarak çok zorlandım çok ağladım şimdi de bez bırakma aşamasındayız ama yine üzülüyorum çocuğum için güzel bir şey ama şöyle bi düşününce yavaş yavaş benden kopuyor gibime geliyor artık kendisi bişeyler yapmaya başlayınca onun adına seviniyorum ama eskisi gibi bana ihtiyacı olmadığı için de üzülüyorum keşke hep böyle kalsalar büyümeseler diyorum hatta herkese onlarda aman büyüsünler elinden çıksınlar bir an önce boşver diyorlar var mı böyle olan annelerimiz :)

13 Cevaplar

+1 oy
önce (901 puan) tarafından

Sen Valla ben büyüdüğü için hiç mi hiç üzülmüyorum bebek bakmak çok meşakkatli büyüsün evet büyüdükçe farklı farklı dertleri oluyor ama sorumluluk anneden azalıyor bende öyleyim büyüsün ve benden çıksın :D erkek çocuğu zaten babasını da çok sever babasına yapışsın yeter hdndn

önce (2,914 puan) tarafından
Hahah yorumlari okurken bendr mi bi gariplik var acaba hiç üzülmüyorum hemen büyüsün istiyorum dedim kendi kendime. Neyseki benim gibi düşünen biri daha varmış.  Benim kız beni cok yoruyor valla artık büyüsün şu aglamalar bitsin kibar uyumlu bi kiz olsun istiyorum. 3 yaşında ama aksama kadar benle kavga ediyor ya küçük ergen
-Reklam-
+1 oy
önce (14,638 puan) tarafından

Tuvaleti bırakınca daha çok ihtiyacı oluyor emin ol :)

Çişim geldi diye 10 kere tuvalste gidiyorsunuz :)

önce (2,914 puan) tarafından
Özelikle de o çiş ya sofrada gelir ya dışarı çıkacakken yada elin bulaşıktayken :)
0 oy
önce (2,126 puan) tarafından
Bende özlüyorum heleki koyduğum yerde bulduğum zamanı :(
önce (733 puan) tarafından
Şimdi asla durmuyorlar değil mi :( kendileri için iyi bişey ama şöyle bir baktığım zaman ne ara geldi geçti o zamanlar diyorum büyük oğluma hamileyken gün saydığım günler daha dün gibi oysa :(
0 oy
önce (919 puan) tarafından
bebeğin ihtiyaç olarak senden ayrılıyor sadece. yani sana muhtaçlığı bitecek ama aranızda güvenli bir bağlanma yaşanmışsa duygusal olarak bağlılığınız daha da artabilir hatta. bence önemli olan sana ihtiyaç duyması değil seni sevmesi. 

farklı bir açıdan baksan aslında üzülecek bir durum yok bence
Evet haklısın canım ama işte küçüklük hallerini özlediğim için mi neyse artık büyümeleri beni üzüyor
önce (919 puan) tarafından
ben de "keşke hep böyle kalsalar" diyenlere, "Allah korusun" diyorum ;)
her gelişim evresi kendince çok güzel evet tatlı anlarını ben de özleyeceğim muhtemelen ama büyüyüp benden bağımsız olmalarını da çok istiyorum ben.
şimdiki sevgileri, anneleri oludğum için değil zaten bence. şu an kim oynatırsa, kim ihtiyaçlarını giderirse onu seviyorlar ama büyüdüklerini beni ben olduğum için sevecekler ki o daha kıymetli olur bence. inşallah severlerse tabi :))
0 oy
önce (1,723 puan) tarafından
Ah ah bir zaman gelecek artık ben büyüdüm çok opme beni diyecek. Sonra bebek gibi büyütme beni bi sal arkadaşlarımda gezmek istiyorum diyecek. Geçen diyor ben geç kalırsam beni aramaya çıkma, araştırma arkadaşlarımla takılmak istemiş olabilirim. Sen ne biliyorsun ki diyecek sonu yok. Sonra da evlenip arada geliriz anne diyecekler :(( 
Bende diyorum şimdi 3 yaşında tuvalete benle gidiyor mesela ama 3.4 sene sonra kendi gidecek artık bana hiç ihtiyacı olmayacak ondan sonra kendi başına banyo yapacak sonra okul ondan sonra arkadaş derken çok uzak gibi geliyor ama düşününce çokta uzak olmadığını düşünüyorum
önce (1,723 puan) tarafından
Ben şu an ne ara böyle büyüdü diye düşünüyorum unutulup gidiyor maalesef. Ama 7 yaştan sonra tam arkadaş gibi olmaya başlıyorlar. Gezmenin yemenin içmenin keyfini karşılıklı yapar hale geliyorsunuz. Biz baya bağlıyız birbirimize sevgi açısından aynı hala benle yatmak ister hala sarılıp oynaşırız 11 yaşında şu an. 7 8 yaşlarından itibaren banyo dahil artık kendi işini kendileri yapıyor elbette ama tabi başka sorumluluklar geliyor
0 oy
önce (12,647 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ayy ilkinde çok üzülürdüm. Sarılır sarılır ağlardım deli gibi :woot: eşime derdimli sanki yeterince sevemedim  şimdi alıştım. 2de daha iyiyiz

İkinci de öyle ya daha küçük 14 aylık yeni bi hareket yaptığı zaman seviniyorum mesela yeni bişey öğrendiğinde deli gibi sevesim geliyor büyükte de öyle hareket olarak yeni şeyler öğrenince mutlu oluyorum tabi ama bana ihtiyacı kalmadığını görmek bi nebze üzüyor beni daha yeni uyuturken aklıma düştü işte birden ne ara büyüdü ne ara bu hale geldi daha dün gaz sancısından binayı inletiyorduk dedim bu hali çok güzel ama keşke hep bu yaşında kalsa :(
önce (12,647 puan) tarafından
Resme bak kaldırcam. Bak şu şöyle 10 dakka kucağımda olsa diyorum bazen :D
önce (2,126 puan) tarafından
O boğum boğum olan kolların hastasıyım ya maşallah ne güzel ❤️
0 oy
önce (170 puan) tarafından
Bebeğim büyüdü gebeyim bazdn hastaneye fln gittiğimde bebeğimi bırakmam gerekiyor ve çok üzilüyorum bu sayılırmı bilmiyorum ama ben sadece buna üzülüyorum bide bazen çok hasta oluyorum onunla ilgilenemiyorum oturup ağlıyorum niye ilgilenemiyorum diye
Evet bende bir buçuk sene önce ikinciye hamileyken öyle düşünüyordum bazen hamilelikten dolayı bitkin halsiz oluyordum çocuğuma bakamıyordum hele doğuma giderken onu bıraktığımda çok ağlamıştım ama iki tane olunca her şey iki katı oluyor kalbinin iki parçaya bölünüyor en basiti birine bişey alınınca diğerine de alıyorum herkes küçük abisininkini giysin etsin diyor mesela ama içim rahat etmiyor şimdi tuvalet aşamasındayız gine meme bırakma anında olan his geldi üzülüyorum
önce (170 puan) tarafından
Ben meme bıraktırmada çok izildüm ama bebeğim ztn emmiyordu o benim kadar üzülmedi bende asla abisinin eskilerini giydirmem onun ne suçu var abisine alınınca ona da alınacak mecbur bende şimdiden doğuma nasıl gidicem diye kafayı yiyorum kime bırakıcam kim bakıcak diye diye 20 haftayı tamamladım
0 oy
önce (20 puan) tarafından
Ben neden bi an önce büyüsün istiyorum gazı var kızım gece uykusu yok çok zorlanıyorum :(
2 3 sene sonra görürüm seni :) anın kıymetini bil gerçekten geri gelmiyor
önce (20 puan) tarafından
İkinci çocuğum aslında biliyorum ama psikolojim iyi değil :(
0 oy
önce (935 puan) tarafından
Canım hiç bu konuya girmek istemiyorum kızım 7 yaşında halen büyüdüğünü kabullenemiyirum fotolarına bakıp ağlıyorum Rabb'im çok üzülüyorsun dedi bir tane oglan çocuğu verdi elhamdülillah bebekligi kızıma benziyor teselli ediyorum kendimi kucağımdan indiremiyorum opmelerre doyamıyorum 
0 oy
önce (7,773 puan) tarafından
Merak etme canım erkek çocuğu anadan kopmaz kocamdan biliyorum 
Kopması kopmaması değil de canım büyüdüğünü kabullenmemek herhalde
0 oy
önce (18,099 puan) tarafından
Yani bu tatlılık bu sevimlilik kaybolacak bunun hepimiz farkındayız benim oğlum ben kocaman diilim diyor ama yavaş yavaş bebeksi tatlılığı kayboluyor üzülüyor muyum ever ama bir devir bitmeden yenisi başlamaz ki okula gidecekler başarılarını göreceğiz mezuniyetlerini göreceğiz 
0 oy
önce (326 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşında 2 yaşına 2 hafta kala sutten kestim . Çok duygulandım üzüldüm sanki kötü bir şey yapıyor gibi hissettim oysa öyle değil ama analık işte.  Dün gece sütüm kesilmiş farkettim :(( bende sanki bisey varda onu kaybetmiş gibi hissettim :(( ağladım banyoda :(( . 
0 oy
Eğer yeterince emek ve sevgi verirsen büyüyüncede senj bırakmıyorlar kızımdan biliyorum, 18 yaşında hala bana çok düşkün ,14 yaşında bir kızım daha var o kızımda öyle düşünür sahiplenirler . Muhtaçlık kısmı evet artık kendilerine yetiyorlar ama manevi anlamda ne kadar büyüselerde anne babaya ihtiyaçları devam ediyor, sahiplenilmeyi istiyorlar .

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
6 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (334 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 158 göst.
+1 oy
2 cevap 39 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.

409,024 soru

12,293,828 cevap

38,278 kullanıcı

Kategoriler

...