0 oy
395 göst.
Aile kategorisinde tarafından

İyice bunaldım alakasız ağlamaya başladım büyük ihtimalle ben İstanbul'a alışamadım Sakarya'da aşırı derecede çok rahattım gelenim gidenim asla bitmez di ben elekci gibi sürekli gezerdim kızlarla Bir arada olurduk sürekli şimdi 4 duvar la aşk yaşıyorum televizyonun sinyali sürekli gidiyor onada çözüm bulamadık cuma tekrar gelip bakılacak mış inanmıyorum ama neyse annemde bugünden beri acildeymis tıkanmış az önce konuştuk nefes alamıyor gitmeyi düşündüm oğlumda çok hasta annemin orda tek oda ısınıyor ve yeterli ısınmıyor şuan klima servisi parça getirsin diye bekliyorlar 

BUNALDIM SIKILDIM SİZLER NELER YAPIYORSUNUZ BEBELER UYUDUMU BENİMKİNİ  EŞİM UYUTTU ŞÜKÜR 

image

8 Cevaplar

0 oy
(16,201 puan) tarafından
TV izlemiyorum ben hiç. Dışarı çıkan çok gezen biri de değilim sevmiyorum. 

Netlikte güzel diziler var düşünebilirsn
tarafından
Netflix üyeliğim yok cnm ben aşırı derecede çok geziyor dum cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bu yazıyı okuyunca ben de evime dönünce aynı şeyleri yaşacagım gibi oğlumu ailemle büyüttüm 11 aydır buradayım :( şimdi Bayburt’a gideceğim kimsem yok bir eşim 4 duvar birde çok soğuk oğlum da dişarı çıkmaya aşırı alışık bir çocuk kalabalığa alışık burda şimdi orda yalnızlığa düşeceğiz bilmiyorum üzülüyorum gitme zamanım yaklaştıkça :( ama eşimi de evimi de çok özledim orası da ayrı … 

tarafından
Amin inşallah hepimizin
tarafından
Amin inşallah cnm
(1,994 puan) tarafından
11 aydır niye AilenSeninle canım eşin yurtdışındamı
tarafından
Hayır canım eşim de yanımdaydı ama o okullar açılınca eve döndü geri Bayburt’ta yaşıyoruz biz normalde oğlum doğunca sağlık nedenlerinden Konya’ya geldim ailemin yanına  eşim bizi almak geldi sonra deprem oldu okullar uzaktan oldu eşim öğrenci bu arada eşim burda iş buldu aylarca kaldık sonra okullar açıldı eşim eve döndü işini de oraya aldırdı ben gidicem arkasına :)
(1,994 puan) tarafından
Anladım hayırlısı olsun
0 oy
(848 puan) tarafından
İstanbulun neresi bnimde yoktu ama yavs yavs cevre edindim bi iki komsum oldu
tarafından
Kartal dayim cnm
(848 puan) tarafından
Uzakmis alisirsin zamnla mrk etme snrada burdan gitmek istemezsin
tarafından
İstanbulu oldum olası severim canım karşıda teyzemler dayımlar filan var her ay gezmeye de gelirdim ama taşındım soğuklar başladı bu ara eşimin işi yoğun oğlum hasta birazda ben rahatsızim hepsi birbirine girdi böyle oldu
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Bende öyle depresyondayım galiba hep evde çocuklayim elimden geldiği kadar onu mutlu etmeye çalışıyorum işte olduğu kadar.

Ama böyle napicam bende bilmiyorum çok bunaldım 
tarafından
Alışırız inşallah
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Rabbim ferahlık versin içine canim annenede bol şifa versin çok zor seni çok iyi anlıyorum aynı seyleri yaşadım kendine ait olmayan bir memelkete alisamadigin bir memlekete yaşamak çok zor boğuluyor gibi geliyor insana 
tarafından
Gerçekten öyle cnm
0 oy
tarafından
İyi akşamlar Rabbim annenize şifa versin tüm hastalara şifa versin inşəallah sıkma canını hayat kısa üzülmeye ağlamaya gelmiyor be ablacım küçük seylerden mutluluk aramaya bak yoksa uzulursen üzüntü üzüntü gətirir derler Rabbine sığın (mesela kötü alışkanlık olan siqara içmek yerine iki riket namaz kılıp rahatlasaysin keşke inan ki insan o kadar rahatlık hafiflik sanki üstündən yük kalkmış gibi hiss esiyor o zaman)iyi geceler bu gunlerimizede Elhamdülillah.
tarafından
Ben hastalık tan bile mutlu olan ve mümkün olduğunca kafaya takmayan rahat biriyimdir cnm örneğin geçen gün sol tarafım da güç kaybim oldu doktor anlattı ben gülüyorum Dr iyimisin dedi iyiyim nolduki dedim gülüyorsun dedi tek verdiğim cevap napim aglayimmi yalatak olmadım sonuçta ufak bir güç kaybı bunun olacağı belliydi ama ne zaman olacak o belli değil di dedim hiç bir şey olmamış gibi eşimle oğlumla yemeğe alışverişe gittim

İbadet konusundada şunu diye bilirim namazımı ara ara kılardim kızım vefat ettikten sonra atlatmadan kılmaya çalışıyorum kaçırdikalrimi mutlaka kaza yapıyorum cuma geceleride kuramını okuyorum cnm şuan buda geçici bir durum eşim çok yoğun oğlum hasta bende bıraz rahatsızim üstüne birde annemi öğrendim buraya taşındım soğuklar başladı pek cikamadim ondan böyle oldu
0 oy
(2,358 puan) tarafından
Allah bu günümüzden geri koymasın rutinimizi bozmasın inşallah. Can sıkıntısı bu gelir geçer kendine bi uğraş bul örgü falan yap. Çok şükür sıcak evimizde ailemizle oturuyoruz daha ne isteyelim
tarafından
Çok şükür cnm kendime uğraş bulamıyorum çünkü çok çabuk sıkılıp sitres yapıyorum ve onla uğraşır Ken farkında olmadan kendimi kasiyorum beynimde vidalar var bu sefer onlar gerilme yapıyor ve beni çok etkiliyor
(2,358 puan) tarafından
Hm onu bilmiyordum geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Bekarligim istanbulda geçti 2 sene sakaryada kaldım gerçekten sakarya rahatlikmis bunu anladım buranın havası bilr guzel sakın huzurlu 

Çok geçmiş olsun 
tarafından
Yerini hiç bilmiyorum gitmedim ama baya büyük ve daha uygunmus fiyatları arkadaşlardan öyle biliyorum nasip olmadı gitmek
tarafından
Dua et de bana nasip olsun kız ben çok seviyorum pazar da gezmeyi
(4,817 puan) tarafından
Sakarya guzel yer galiba tayın istersek aklımızda bulunsn:)))
tarafından
Bize göre harika bir yer
tarafından
İnşallah abla inşallah gidersin :)) bende bayılırım pazar gezmesine

Alya sakın bi memlekete ben baya çok sevdim burayı

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 302 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 838 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 458 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Berfin 2134 (43 puan) tarafından soruldu

403,618 soru

12,092,570 cevap

36,386 kullanıcı

...