0 oy
134 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (27 puan) tarafından
Burda post açmıştım montu olmayan anne ve çocuğu hakkında dolandırıcı yerine koyani mi ararsın laf söyleyeni mi ama herşey nasip işi.burda bir üye var o çocukların isimsiz meleği oldu Allah ondan ve onda katkısı olan herkesten razı olsun o kadar güzel şeyler almiski çocuklara ve anneye rabbim binini nasip etsin insaAllah ☺️

3 Cevaplar

0 oy
(8,357 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Evet dünyada iyi insanlar İyi ki varlar fakat aşağıdaki bir yorumunuza göre cevap vermek istiyorum burada daha önce samimi bulduğumuz insanların bile gerçek yüzünü gördük Çok geçmeden defalarca insanlar tarafından dolandırılanlar oldu Bazı insanlar sırf yardım alabilmek için ihtiyaçları olmadığı halde uygulamayı indirip hesap açıp yardım talebinde bulunuyorlar emin olun ki burada çok eski bilindik üyelerden biri yazmış olsaydı arkadaşımın ya da bir tanıdığımın yardıma ihtiyacı var diye herkes hiç düşünmeden yardımcı olabilirdi. Ama siz diyorsunuz ki Hiç tanımadığınız bir insana yardım edin Bu imkansız
(27 puan) tarafından
Tamam.
-Reklam-
+1 oy
(2,882 puan) tarafından
Sevindim aileye yardım edilmiş olmasına ama burada böyle postlar yasak ve tepki veren kişileri de yadırgama. Çünkü çok kişi dolandırıldı, iyi niyeti suistimal edildi. Kıyafetleri kendine alan mı dersin, alıp satanı mı dersin. Emin ol, eleştirenler de kötü oldukları için değil daha önce bunu yaşadıkları için böyle tepki veriyorlar. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali. Ama tabi saygıyı aşmadan söyledilerse sorun yok bence.
(27 puan) tarafından
Zann da büyük gunahlardandir.eger yardım yapılması düşünülüyorsa tedbirli bir şekilde yapilabirdi.yada yapmiycaksan susulabilirdi.mesela mont bot alan bayan resim filan istemedi benden ama ben gondericem vebal altında kalmayı asla istemem.onu yapanları kendi karaktersizlikleri.omur dediğin çabuk tükenir öldükten sonra hesabını verebilcekler mi onu yapanlar.
(2,882 puan) tarafından
Ya tabi ki herkes bir değil ama ne yazık ki çok fazla yaşandığı için insanlarda bir güvensizlik oluştu. Zaten bu kandırılmalar olduğu için burada böyle postlar yasaklandı. Keşke kimse bunları yapmasaydı da güvenler kırılmasaydı. Kurunun yanında yaş da yanıyor işte.
0 oy
(219 puan) tarafından
Sen yüreği güzel olan çok tatlı nir kardeşimsin. Sende duyarlılık gösterdin Rabbim de seni sevindirsin♡♡♡♡♡
(27 puan) tarafından
Amin insaAllah cümlemizi:):):)herşey nasip vesile ne derseniz deyin bana inanıp güvendiğiniz için teşekkür ederim:)
(219 puan) tarafından
Ben teşekkür ederim arkadaşım :)♡

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 404 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nerosahmet (690 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 870 göst.
9 Eylül 2022 Aile kategorisinde Whiteangell (2,610 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 370 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (10,972 puan) tarafından soruldu

380,452 soru

11,390,966 cevap

34,899 kullanıcı

...