0 oy
1,050 göst.
Aile kategorisinde (2,610 puan) tarafından
Hanımlar hamileyim geçtiğimiz haftalarda eşimle dışarı çıktık yaşadığım yerde yapacak çok bir şey yok bizde bir ilçesine gidelim dedik son zamanlar çünkü doğumdan sonra vakit ayıramayız birbirimize çok. Neyse yolda lavabo ihtiyacım oldu petrole durduk eşimde içecek bir şeyler almış ben lavabodayken kasiyer kız eşime yav*şamış resmen eşimde cevap vermemiş hiçbir şekilde ödemeyi yapmış beni bekliyor kız birde diyormuş ki bugün hep reddediliyorum. Hayır parmağında yüzük el ele girdik içeri karnım burnumda hiç mi utanma arlanma yok artık bu insanlarda 

23 Cevaplar

0 oy
(8,356 puan) tarafından
Gel ben seni oksayim deseydinnn    yaaaaaaa
(2,610 puan) tarafından
Eşim bana sonradan anlattı biliyor çünkü oda sessiz kalmayacağımı yoksa hı diyip geçer miydim ağzının payını verirdim orada
-Reklam-
0 oy
(3,338 puan) tarafından
Dünyanın çivisi çıkmış sözü çok doğru. Erkeklerden çok kadınlar yapıyor şimdi bunu göz göre göre hemde . 
(2,610 puan) tarafından
Kesinlikle üzülüyorum bazen çok kötü kirli bir dünyaya çocuk getiriyoruz nasıl koruyacağım nasıl yetiştireceğim
0 oy
tarafından
Eşin niye bunu sana anlatıyorki yani kız bana böyle yaptı böyle konuştu diye anlatması bana tuhaf geldi 
(2,610 puan) tarafından
Anlatmaması beni daha üzerdi haberim olmazdı evet ama saklamış olurdu bana göre normal bir şey değil çünkü eşime güveniyorum ondan yana bir sıkıntım yok zaten ama kıza aşırı sinir oldum nasıl bir cesaret
0 oy
(2,346 puan) tarafından
Yok anam yok bunlarda ne yani her gelen erkege asılıyormuş delimi ne
(2,610 puan) tarafından
Reddediliyorum bugün diyormuş birde çift meslek herhalde
(2,346 puan) tarafından
Tövbe bismillah adam evlı me hıc umrunda degil demk aman ne oldu bu insanlar böyle
(2,610 puan) tarafından
Kesinlikle öyle eşimde ar namus kalmamış Müslümanız birde diyerek anlattı
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Allah ıslah etsin mm inşallah

Geçen sene eşime başka mağaza da çalışan kız sormus bekarmisin arkadaşımla tanıştırayım diye millet zivanadann çıktı iyiceeee
(2,610 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım evli bekar yok artık
0 oy
(7,696 puan) tarafından
Sövecem şimdi tutuyorum kendimi
(2,610 puan) tarafından
Yani bir kadın göz göre göre evli bir erkeğe nasıl yapabilir böyle bir şeyi
(7,696 puan) tarafından
Yapiyorlar valla terbiyesizler
(2,610 puan) tarafından
Kötü kirli bir dünyada yaşıyoruz
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Sen şahit mıydın? Yani neden bayan suçlanıyor burda. Esin sana neden anlatıyor ? 

Durup dururken bir bayan neden bir erkeğe asılsın? Esin gulumsemis olabilir mi :) Yoksa tek taraflı suçlayacak şekilde asla bir erkek böyle birşeyi karısına anlatmaz. 
(1,157 puan) tarafından
Yani herkes bir değil tabi ki böyle bayanlarda vardır. Ama bayan birde hamileymiş. Anlatmasi aşırı saçma geldi bana.
(2,610 puan) tarafından
Asla. Eminim eşimi en iyi ben tanırım. Gülümse vs yok yani zaten kadının konuşmalarından belli reddediliyorum bugün hep ne demek iyiki de anlattı saklasaydı beni yok saymış olurdu bana göre. Benim anlatmak istediğim bir kadın evli bir erkeğe nasıl yapabilir böyle konuşmaları
(2,610 puan) tarafından
Size göre saçma olabilir. Ben eşimi bildiğim için ondan yana kavga tartışma yada moral bozukluğu yaşamadım zaten. Ama kadına tabiki sinir oldum
(1,465 puan) tarafından
Helena kız bi gün eşimle yıldönümü yemeğine çıktık deniz kenarında bir yer kadın masamızın yanından geçerek böyle hoş heriflerin hepsimi sahipli olur beeeee demişti önce eşime sonra bana baktı çok rahat bir şekilde afiyet olsun dedi gülümseyip geçti ben neye uğradığımı şaşırdım dedim gel buraya sen gel gel baktım bir adam masadan el haraketi yaptı ne oluyor gibisinden gitti adamın kolunun altında oturdu hala atlatamadım o şoku ya var böyle ayarsız khpeler ajshhahs
(2,610 puan) tarafından
Yani hemen erkek bakmıştır yok yüz vermiştir muhabbetine girdi arkadaş eşimi en iyi ben bilirim tanırım zaten eşim yüz verseydi bana anlatmaz işi götürürdü. Onunda anlatmak istediği ar namus çoğu kadında bir şey ifade etmiyor evli bekar farketemeden yürüyorlar seninde yanında yapmış bak kadın or*spu böyleleri yüz bulmalrına gerek yok
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Terbiyesiz          
0 oy
tarafından
Kaşarr aranıyor da bari evli erkeklere bakmasın saçından tutup rezil etseydin 
(2,610 puan) tarafından
Kız ben sessiz kalmazdım olay çıkarırdım eşim arabaya binince anlattı oda biliyor. Ne kadınlar var diyor. Biz Müslümanız nasıl günlere kaldık
tarafından
Keşke eşin verseydi cevabını
(2,610 puan) tarafından
Sessiz kalarak bence en güzel cevabı vermiş zaten karşıdaki insanda utanma olsaydı beni hamile halimle el ele gördü kocamla parmağında alyans buna rağmen yavşıyorsa laf anlamaz ki ama bir kadın olarak ben farketseydim eşim gibi duymazdan gelemezdim
tarafından
İşte tepki verecekti ki bundan sonra o kadar rahat davranmazsi başkalarına karsi
(2,610 puan) tarafından
Takacağını zannetmiyorum kadın hep reddediliyorum bugün demiş yani ona ne gibi bir ders verilebilir herkes eşim gibi muhatap olmamamzlık yapmamıştır illaki laf söyleyen olmuştur
0 oy
(238 puan) tarafından
Senin yerinde olsam o kızın saçını yolar eline verirdim terbiyesiz pislik 
(2,610 puan) tarafından
Sonradan anlattı canım eşim ne kadınlar var ar namus ne bilmiyor diye
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Ladınlar azdı artık erkeklere ne dıycen bacım bosunamı sımdıkıler evlenmıyo kuru masraf zaten herkes verıyo naslsa anamda yemeğimi yapıyo gecım derdıne mı sokcam kendımı durup dururken dıyo:)
(2,610 puan) tarafından
Ahahha vallahi çok haklısın
(2,704 puan) tarafından
Vallahı oyle acık konusmak gerekırse kardesım diyo kendısı abla erkek ne ıster ıhtıyacm gıderısın bı yas sıcak corba konsun önüme der ee sımıdi herkes verıyo aşımıda anam verıyo zaten gerek yokkı kendımı masrafs sokmaya dıyo
0 oy
(11,673 puan) tarafından
Şikayet edeceksiniz tatlım. Hangi petrol ofisiyse. Musteri hizmetlerini arayıp anlatacak esin. Cok rahataız oldum diye. Bu lar bole oyle ayıklanacak
(2,610 puan) tarafından
Hiç aklıma gelmedi inan olabilirdi
(11,673 puan) tarafından
Yuzsuzler ayıklanmalı. O işi hakkıyla yapacak gelmeli
(2,610 puan) tarafından
Yani zaten çift meslek çalışıyor belli. Haklısın böyle durumlarda şikayet edilmeli
0 oy
(7,442 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Iste bu yuzden eskilerin lafini savunuyorum sonra cahil konumuna dusuruluyorum rahmetli ananem su kizlar okumasin diye söylenirmis o zaman cok tuhafima gitti ne demek istiyor diye ama eskilerdeki gibi evinde kirip dizini otursa böyle her kòseden çıkmayacaklar erkeklerden çok kadinlar az.gin her kadinin yaninda şeytan olur onu alimli gösterir derler iyi cesaret valla yaninda karisi varda demiyor
(7,696 puan) tarafından
Okuyan zaten okuyor aysenur da okumayi bahane edenler var benim sozum onlara
(7,696 puan) tarafından
Kiz iste boyle seyler oliii evli adama yavsayan kadinlar falan filan
(7,442 puan) tarafından
Amaaan emine neler olmiiiki
(2,610 puan) tarafından
Vallahi bunlar karşılaştığımız ne pislikler var aslında duymadığımız görmediğimiz
(7,696 puan) tarafından
Aynen öyle valla kizlar
0 oy
tarafından
Ahlaksızlar Ben de bu durumla karşılaşıyorum maalesef eşimin iş yerindeki kaşarlar yüzünden pislikler gitsinler bekarların peşine
tarafından
Pislikler Ya işte böyle kaşarların var ya saçının kökünden tutup kafasını yere yere vuracaksın adiler ya Gerçekten var ya Hem cinslerimi aynı cinslere bile artık nefret duymaya başladım
(2,610 puan) tarafından
Müslümanız birde hem çok üzücü hemde sinir bozucu. Kadınsın sen nasıl yakıştırıyorsun kendine bunu
tarafından
Canım bunların ar damarı çatlamış Bir de bekar da sevmiyorlar İlla evli olacak İlla yuva yıkacaklar Ah benim eşime de bir tanesi sülük gibi yapışıyor iş yerinde ama dur ben o iş yerine gidip bir kendime göstereceğim ona az kaldı
(2,610 puan) tarafından
Yap vallahi gözüne sok bunlar yok olmaz
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(20,281 puan) tarafından
Bi dolasaydın saçınıı görürdü reddedilmeyiii
(20,281 puan) tarafından
Kavga  edersin diye dememiştir neyse takma hamilesin zaten
(2,610 puan) tarafından
Evet canım. Eşimden yana sıkıntım yok zaten. Ama kadına sinir oldum. Böyle insanlar çok fazla kızım olacak nasipse inan korkuyorum nasıl insanlarla karşılaşacak arkadaş olacak
(20,281 puan) tarafından
Ben mezara gttm bugün adam mezarcı yanımızdan geçti oğlum yanımda mal gbi bbakıyo allahtan eşim su doldurmaya gtmişti Allah namus versin böyle yoldan çıkmışlara ya utandm
(2,610 puan) tarafından
Amin inşallah. Aynen öyle kadın olarak ben utanıyorum böyle edepsiz bir kadını görünce duyunca
(20,281 puan) tarafından
Ar damarı çatlamış onun
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Eşin seni kıskandırmış bence
(2,610 puan) tarafından
Öyle bir şeye ihtiyacı olmaz
(9,242 puan) tarafından
Bence anlatması cok sacma
(2,610 puan) tarafından
Sence öyle :) mantıken düşününce anlatmaması saçma. Saklasaydı demekki kıza karşı farklı bir düşünce oluşmuş ki anlatmıyordur. Bana ne kadınlar var Müslüman olacağız birde diyerek anlattı. Elhamdülillah hayat arkadaşımı tanıyorum burada ki kadının edepsizliği beni rahatsız eden
(9,242 puan) tarafından
Anlatma şeklini yazsaydın anlatması sacma demezdım.
0 oy
(280 puan) tarafından
Sahsen benim eşime böyle bisey yapsaydı anlatmazdi
(2,610 puan) tarafından
Herkes bir değil tabi. Ama bana göre de anlatmasaydı demekki etkilenmiş aklına girmiş saklıyor düşüncesi var. İyiki benden saklamıyor böyle şeyleri
0 oy
(973 puan) tarafından
Böyle oruspular çok bacım millet yazmışta hiçbir kadın böyle yapmaz bir erkeğe diye ne demek yapmaz hemde utanmadan yaparlar evli bekar dinlemeden 
(2,610 puan) tarafından
İşte zihniyet meselesi kuzum ne kadınlar var namusu bilmeyen Elhamdülillah eşime güveniyorum bir tepki vermediğine de eminim o yüzden sıkıntı yok onunla ilgili. Benim sinirim kadına
(14,405 puan) tarafından
Dolu etraf dolu
(2,610 puan) tarafından
Ama bizim kadınlarımız erkek bakmasa kadın yapmaz düşüncesinde aslında daha çok kadınlar yapıyor bu namussuzluğu
0 oy
(3,010 puan) tarafından
Tatlim suan evlilere sulaniyorlar emin ol bekarlada iş yok diye düşünüyorlar 
(2,610 puan) tarafından
Gerçekten öyle para yemek çoğunun niyeti bence
(3,010 puan) tarafından
Aynen öyle bekar heryerde kendi harcar ama evli için şöyle düşünüyorlar eşiyle sorunları olduğu zaman görüşürüz nasıl olsa kavga ederler evdekinden soğur bana bakar
(2,610 puan) tarafından
Allahım ıslah etsin kötü günlerde yaşıyoruz
0 oy
(810 puan) tarafından
Insanlar artık öyle bir hale geldi ki hicbir şeye şaşırmıyorum. Kim kime dum duma.

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 434 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nerosahmet (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,126 göst.
2 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslıs (13,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 870 göst.
17 Ağustos 2020 Aile kategorisinde Aslıs (13,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.

405,703 soru

12,157,092 cevap

36,595 kullanıcı

...