Arkadaşlar dün paylaşmıştım yengemle ilgili bir konu vardı. Neyse yeğenimde hastaydı aradım ne yapıyorsun ediyorsun diye sonra o konuyu açtı ben sana kırgınım dedi bende önce sen konuş dedim. Neyse başladı bulaşık yıkarken benim adıma konuşuyorsun emrivaki yapıyorsun bir yıldır biriktiriyorum dedi. Dinledin onu sonra da ben abla peki bu konu dışında benimle ilgili bir problemin var mı diye sordum hayır sadece bu konu dedi. Peki dedin ki bu konu dışında sana emrivaki yaptığımı ya da senin adına konuştuğumu düşünüyor musun diye sordum hayır sadece bu konudan rahatsızım dedi. Peki benden ne yapmamı istiyorsun diye sordum o da bana yap deme yapmıyorsam bir bildiğim vardır dedi. Neyse sonra ben de ona birincisi amacım sana emrivaki yapmak değil sadece seni ayrıştırmadıpım için söylüyorum ve çoğunda da istiyorsan diye soruyorum dedim. İstiyorsan dediğime göre bu bir emrivaki değil dedim o da olsun bunu demende rahatsız ediyor dedi. Bende geçen gün sana gel yapalım demedim ben tek yıkayacaktım demek ki bunu her zaman yapmıyorum bu sefer de yaaa o zaman da yine bana kalacak dedin bana imada bulundun dedi. Dedim peki ne istiyorsun benden zaten ayda yılda bir kez bir araya geliyoruz onda da ben annemin yapmasına acıyorum kendim yapıyorum bu seferde imada bulunuyorsun diyorsun ne istiyorsun dedim. Yaaa bana hiçbirşey deme ben istersem yaparım istemezsem vardır bir bildiği dedi. Bende peki tamam ben dikkat edeyim ama sen de benim art niyetli olmadığımı bil ve birşey olunca direk bana söyle ayrıca bende 30 yaşında ki insanım kimsenin isteklerine göre davranamam sana karşı rol ya da ikiyüzlülük yapamam ya seninle artık konuşmayacağım ya da sende benim her yaptığımı kendine çevirmeyeceksin dedim. O da tamam zaten bu konu dışında çok iyisin sadece bu konuda rahatsız oluyordum dedi. Bende abla ben senin evine gidip gelmem zaten yılda bir sefer karşılaşıyoruz onda da bir araya gelmemeye çalışırım olur biter dedim.