Ben ikinciyi epiduralle yaptım harika bişeyyy
İlkim cok kotu oldu ozele gidiyodum doktor gitti baska hastaneye gectim 4,500 dediler cok geldi fln derken kanamam oldu bayram tatiliydi devlete gittim hic bilmedigim nöbetci bi doktor doğurttu suratsizin tekiydi hic acilmam yoktu 9.45 de sanci verildi yavas yavas belden girdi sonra ilerliyo fln sanci zor zaten ama eşim yanimdaydı sancimi cekerken aksam 6.5 de doğdu
İkinci özelde oldu bukez kimseyi almadilar yanima kadin olur dedi ama kimsemiz yoktu sanciyi tek cektim 3cm acilmam vardi zaten ayni sekil 9,30 da sanci verildi ilerlemeyince suyu deldi doktor o an basladi gercek sanci tecrubeli oldugum icin daha iyi gecti epidural 5cm olmadan vurulmuyo benim 2cm kaldigi icin birazda onun gayretine sanciya daha iyi dayandim ilk doguma oranla 5cm deyince hemen vurun dedim biz yapamayiz doktor gelcek dediler odaya gectik arada sanci giriyo tabi doktor geldi tabureye oturdum öne hafif eğiliyon omuzlar gerida çene ğöğuste hic kipirdama dedi iğneyi vurduğu an hic bir sanci kalmadi hicbise hissetmiyosun vurur vurmaz yata uzandirdilar ayaklarimida kimildatamiyodum cunki epidural dogumu hizlandirada biliyomus yarim saat oldu olmadi ebe bakim dedi bebe gelmis sakin ikinma hemen dogumhaneye goturduler 6dk da doğdu dr ikin diyo ikiniyon ama bise hissetmiyon Rabbim sanada guzel dogum nasip etsin