0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (197 puan) tarafından
Arkadaşlar köprü kaplama diş yaptırdım yaptırdığından beri ağrıyor doktora gittim arkası çürük dedi dolgu yaptı gene ağrıyor sebebi ne olabilir diş olmayan yerden hava giriyor bunu gördüğü halde bir sıkıntı yok kaplama diş ağrı yapmaz diyor biri akıl versin doktora laf anlatamıyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(589 puan) tarafından
Canm diş doktoru değilim  ama yanında çalıştım asistan olarak yıllarca, kaplama altından mi geliyor ağrı tam tarif edeblrmsn.
(197 puan) tarafından
İlk olarak kaplama yaptırmadan önce dalgalı bir dişim vardı azı dişti kırılmıştı kırıldığı için gitmiştim onun yanındaki dişte boştu bunu dedi çekemeyiz dedi köprü kaplama yapalım dedi tamam dedim önündeki diş de incitti köprü kaplama diş yapıldı yapıldıktan sonra dişim armaya başladı diş olmayan bölgedeki kaplama altından hava giriyor salya giriyor yediğim içtiğim oraya kaçıyor dilim sürekli orada sürekli rahatsızlık hissi var çok baskın bir ağrı yok ama hafif bir ağrı var sürekli devam eden gittim kontrole ve hiçbir şey olmadığını söyledi onun arkasındaki diş Çürük dedi onu yaptı ama bence köprü kaplamanın altındaki azı dişim Çürük ve bu bunu bilemedi ben aslında dişimin çekilmesini istemiştim ama o köprü kaplama yapmayı teklif etti
-Reklam-
0 oy
(151 puan) tarafından
Diş olmayan yerden hava giriyor demişsiniz nasıl yani ? Dolgu dismi hava alıyor tam anliyamadim.
(197 puan) tarafından
İlk olarak kaplama yaptırmadan önce dalgalı bir dişim vardı azı dişti kırılmıştı kırıldığı için gitmiştim onun yanındaki dişte boştu bunu dedi çekemeyiz dedi köprü kaplama yapalım dedi tamam dedim önündeki diş de incitti köprü kaplama diş yapıldı yapıldıktan sonra dişim armaya başladı diş olmayan bölgedeki kaplama altından hava giriyor salya giriyor yediğim içtiğim oraya kaçıyor dilim sürekli orada sürekli rahatsızlık hissi var çok baskın bir ağrı yok ama hafif bir ağrı var sürekli devam eden gittim kontrole ve hiçbir şey olmadığını söyledi onun arkasındaki diş Çürük dedi onu yaptı ama bence köprü kaplamanın altındaki azı dişim Çürük ve bu bunu bilemedi ben aslında dişimin çekilmesini istemiştim ama o köprü kaplama yapmayı teklif etti
Köprü kaplama dişim diş olmayan bölgesi hava alıyor
(151 puan) tarafından
Köprü yapılan diş büyük ihtimalle çürük boşluk kaldığı içince sinirlere giren hava sızı ağrı yapıyor oranın temizliğini yapmanızda pek mümkün değil. Keşke kanal tedavisi yapıp üzerine köprü yapsaymis. Başka bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.
(197 puan) tarafından
Dolgulu dişim zaten ben de biliyordum zaten Çürük olduğunu kesin bence çekilmesi gerekiyordu ama onu yapmak yerine köprü kaplama yapmayı tercih etti eğer o da Çekirdek boşluk kalacaktı o yüzden tereddütte kaldım ve kaplama yaptırmak istedim keşke çektirseydim şu anda ayrı yapıyor büyük ihtimal çekilmesi gerekiyor başka doktora gittim altı ay boyunca kim yaptıysa o doktor bakıyor diye bakmıyorlar olmadı özele gitmeyi düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 96 göst.
4 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (1,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 490 göst.
0 oy
10 cevap 264 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde Rahibe (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
22 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,981 soru

12,402,579 cevap

44,484 kullanıcı

Kategoriler