Arkadaşlar kaynana dün gece rahatsızlanmış( altlı üstlü oturuyoruz) ses net duyuluyo konuşunca vs. Bizimde 6. Ay aşımız vardı dün yaptırdık akşam 10 gibi bebeğim ağlamaya başladı huzursuzlandı öyle bi ağlıyo ki susturamıyoz kaynana da o zaman rahatsızlanmış ağrıdan bağırmış biz duymadık çocuğun sesinden sabah da serum taktırmaya gitmişler eşim aradı bi ara sor d iye aradım 5 6 defa açmadı meğerse küsmüş siz benim sesimi duymadınız diye tavır yapıyo eşimde duymadı duysa dünya yıkılsa biz altta kalsak bırakır gider o derece. Neyse çorba yaptım bebeğim de durmuyo indirdim kendi yoktu kayınbaba vardı bıraktım biraz konuştuk çıktım yukarı eşim aradı gittin mi dedi evet dedim annen yoktu dedim e niye annemi aramıyon görmedi isen dedi bende akşam sen gel ben inerim dedim bağırıyo görmedi isen arasaydın küsmüş bize sürekli arasaydın açana kadar diye. Bende bağırdım sanki gerçekten suçlu ben miyim diye niye herkes bana tavır yapıyo dedim benim küçük bebeğim var elimden bu geliyo dedim. Neyse yine indim 2 dk yüzüme bakan yok ** yerine koyan yok biraz durdum çıktım. Eşim diyo e gönlünü al ne yap et. Ben ne yaptım da gönlünü alam uzun oldu kusura bakmayın lütfen