0 oy
57 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (17 puan) tarafından
6 aylik bebegim surekli hasta dogdugundan beri 14 gunlukken basladi bir duzeliyor geri alerjik durum olabilirmi die dusundum geniz akintisi burun tikanikligi oksuruk cook yoruldum 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kesinlikle alerjik bir durum. Güzel bir çocuk doktoruna git alan açsınlar alerjiye öyle randevu al alerjiye git. 

Ve kıyafetlerini bebeğinin arab sabunu ile yıka. Deterjandan uzak dur. Yumuşatıcı kullanma. Evde ki halılar yün ise değiştir ince halılarla çünkü emekleme dönemine geçiş yapacak daha fazla tıkanır. Benim oğlum da alerjik astım. 

Ve grip olmamaya bakın çünkü alerjik bebekler çok çabuk enfeksiyonu kapıyor. 
tarafından
Kolanya sakın kullanmayin evde çocuk daha fazla tıkanıyor. Parfüm sen de eşin de kullanmayın. Sigara içiyor musunuz ? Biz içmiyoruz lâkin eğer anne ve babada alerjik rinit veyahut astım var ise çocuğa da genetik olarak geciyormuş. Benim eşimin alerjik riniti var benimde kronik sinüzitim genetik olarak çocuğunda yatkınlığı var ki böyle tıkanıyor.
-Reklam-
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Alerjik olabilir  kuzenim  öyleydi teyzem sürekli her akşam hava veriyordu  canım  birde Doktor'un ile görüşüp balık yağı   ver  bence  o da bağışıklık güçlendiriyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 286 göst.
10 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gizem coban (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 90 göst.
28 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alis44 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
27 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poncikhanim (1,578 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 163 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu

410,854 soru

12,363,607 cevap

41,774 kullanıcı

Kategoriler

...